پاسخ: خرید سیستم تا سقف یک میلیون چهارصد
این هم پیشنهاد من با یه پردازنده4 هسته ای و گرافیک مجتمع قوی مناسب برای گیم تو رزولوشن HD
پردازنده: A10-7870K به همراه کولر خود ای ام دی Wraith Cooler
ASUS A68HM-K :Mainboard
KINGMAX Value 1600MHz DDR3 8GB*2=16gb :RAM
پاور : Cooler Master Elite V2 550W
نقل قول:
ممنون از پاسخگویی دوست من
من کیس خودم رو فروختم و الان یه هارد اینترنال یک ترا سیگت مونده از کیس به اضافه مونیتور و سایر قطعات خارجی کامپیوترم پس یه کیس کامل نیاز دارم بدون هارد
رو این حساب حداقل سیستم پیشنهادی رو هم معرفی کنید ممنون میشم رو قیمت هم یه مقدار بالا تر هم شد مشکلی نیست
من اعتقاد دارم کمی بودجه رو بالا ببر و یه چیزی بخر که بتونی چند سال بی دردسر ازش استفاده کنی
این سیستمی که در زیر نوشتم، هم 4 هسته ایه و هم با پاور با کیفیتی که انتخاب کردم به راحتی می تونی در اینده کارت گرافیک مستقل هم خریداری کنی
Intel Core i5-7400 Kaby Lake * 635 000
GIGABYTE P110-D3 * 300 000
Corsair Vengeance LPX 8GB 2400MHz CL16 DDR4 * 270 000
GREEN Z+ Grand Black * 130 000
GREEN GP550A-UK 80Plus Gold * 260 000
نقل قول:
این هم پیشنهاد من با یه پردازنده4 هسته ای و گرافیک مجتمع قوی مناسب برای گیم تو رزولوشن HD
پردازنده: A10-7870K به همراه کولر خود ای ام دی Wraith Cooler
ASUS A68HM-K :Mainboard
KINGMAX Value 1600MHz DDR3 8GB*2=16gb :RAM
پاور : Cooler Master Elite V2 550W
سلام و ممنون دوست من
اتفاقا در یه انجمن دیگه هم دوستی پیشنهاد سیستم بر پایه سی پی یو AMD رو پیشنهاد داد و من هم یه جورایی وسوسه شدم بودم
اما نمیدونم چه هراسی ـه که از قدیم توی دلم مونده که AMD خوب نیست و اینتل بهتر ـه
و متاسفانه این ترس همیشه مانع شد که حتی یکبار هم شده سیستم AMD ببندم و همیشه اینتل داشتم.
نقل قول:
من اعتقاد دارم کمی بودجه رو بالا ببر و یه چیزی بخر که بتونی چند سال بی دردسر ازش استفاده کنی
این سیستمی که در زیر نوشتم، هم 4 هسته ایه و هم با پاور با کیفیتی که انتخاب کردم به راحتی می تونی در اینده کارت گرافیک مستقل هم خریداری کنی
Intel Core i5-7400 Kaby Lake * 635 000
GIGABYTE P110-D3 * 300 000
Corsair Vengeance LPX 8GB 2400MHz CL16 DDR4 * 270 000
GREEN Z+ Grand Black * 130 000
GREEN GP550A-UK 80Plus Gold * 260 000
ممنون دوست خوب من بابت راهنمایی و لطفتون
این مادریرد که معرفی کردید انگار تعداد پورت USB کمتری نسبت مادربرد قبلی داره ، که با توجه به هاردهای اکسترنال و ماوس و کیبوردی که دارم کم خواهد اومد و راستیتش تجربه خوبی هم از مادربرد گیگا ندارم و بیشتر دلم با ایسوس ـه
و یه سوال دیگه اینکه برای این سیستم CPU Cooler خاصی معرفی نکردید آیا همون GREEN Notus200-PWM که در پست های قبلی معرفی کردید کفایت می کنه ؟
سپاس
نقل قول:
ممنون دوست خوب من بابت راهنمایی و لطفتون
این مادریرد که معرفی کردید انگار تعداد پورت USB کمتری نسبت مادربرد قبلی داره ، که با توجه به هاردهای اکسترنال و ماوس و کیبوردی که دارم کم خواهد اومد و راستیتش تجربه خوبی هم از مادربرد گیگا ندارم و بیشتر دلم با ایسوس ـه
و یه سوال دیگه اینکه برای این سیستم CPU Cooler خاصی معرفی نکردید آیا همون GREEN Notus200-PWM که در پست های قبلی معرفی کردید کفایت می کنه ؟
سپاس
سیستم هایی که معرفی می شه وحی منزل نیست و هر کسی بنابر تجربیاتش سیستم معرفی می کنه
حالا شما این اختیار رو داری که سیستم های معرفی شده رو گلچین کنی مثلا اگه سیستم رو برحسب اینتل می بندی و سوکت 1151، مادربرد رو از یک سیستم، سی پی یو رو از سیستم دیگه و ...
هر برندی هم که از اون خاطره خوشی داری می تونی انتخاب کنی
پردازنده خودش فن داره ولی می تونی اون notus رو هم بگیری یا می تونی فن کیس هم جداگانه بخری اینا دیگه دست خودته
ولی خوب اگه می خوای به جمع بندی نهایی برسی من الان هستم اگه سوالی داری
نقل قول:
سیستم هایی که معرفی می شه وحی منزل نیست و هر کسی بنابر تجربیاتش سیستم معرفی می کنه
حالا شما این اختیار رو داری که سیستم های معرفی شده رو گلچین کنی مثلا اگه سیستم رو برحسب اینتل می بندی و سوکت 1151، مادربرد رو از یک سیستم، سی پی یو رو از سیستم دیگه و ...
هر برندی هم که از اون خاطره خوشی داری می تونی انتخاب کنی
پردازنده خودش فن داره ولی می تونی اون notus رو هم بگیری یا می تونی فن کیس هم جداگانه بخری اینا دیگه دست خودته
ولی خوب اگه می خوای به جمع بندی نهایی برسی من الان هستم اگه سوالی داری
ممنون دوست خوب من
یکی دیگه از پارامترها که از قبل توی ذهن من مونده این ـه ، که مادربرد با گرافیک آنبرد سرعت سیستم رو میاره پایین و بهتر ـه مادربرد بدون گرافیک آنبرد خریده بشه (البته شاید الان تکنولوژی مادربردها فرق کرده باشه)
و آیا توی برند ایسوس مادربردی هست با رم DDR4 بدون کارت گرافیک آنبرد ، حول و حوش سیصد و خرده ایی که یه گرافیک 150 تومنی بذارم روش و بعدها اگه شد گرافیک رو ارتقا بدم ( و آیا این کار اصلا منطقی هست ؟ )
با تشکر از پیگیری این تاپیک
نقل قول:
ممنون دوست خوب من
یکی دیگه از پارامترها که از قبل توی ذهن من مونده این ـه ، که مادربرد با گرافیک آنبرد سرعت سیستم رو میاره پایین و بهتر ـه مادربرد بدون گرافیک آنبرد خریده بشه (البته شاید الان تکنولوژی مادربردها فرق کرده باشه)
و آیا توی برند ایسوس مادربردی هست با رم DDR4 بدون کارت گرافیک آنبرد ، حول و حوش سیصد و خرده ایی که یه گرافیک 150 تومنی بذارم روش و بعدها اگه شد گرافیک رو ارتقا بدم ( و آیا این کار اصلا منطقی هست ؟ )
با تشکر از پیگیری این تاپیک
اون سیصد و خرده ای یعنی دقیقا تا چقدر
نقل قول:
اون سیصد و خرده ای یعنی دقیقا تا چقدر
سلام
بطور مثال سیصد و پنجاه به بالا
پی نوشت یک : داستان این ـه هر بار خواستم سیستم ارتقا بدم چند برابر سقف هزینه ایی که در نظر داشتم مجبور شدم هزینه کنم :1. (27):
پی نوشت دو : با توجه به بالا رفتن قیمت ها ، چند سالی هست سیستم رو ارتقا نداده بودم و یه جورایی دلم تنگ شده بود اصلا واسه اینکار :1. (25):
ASUS H110-Plus * 320 000
ASUS PRIME B250M-A * 370 000
تو اینج رنج قیمت مدل زیاده بستگی داره چه چیزهایی مد نظر شما باشه
نقل قول:
ASUS H110-Plus * 320 000
ASUS PRIME B250M-A * 370 000
تو اینج رنج قیمت مدل زیاده بستگی داره چه چیزهایی مد نظر شما باشه
داشتن پورت های USB2 و USB3 بیشتر رو مین و همچنین داشتن اسلت PCI