اینم عکسای سیستم
کاربر شهرسختافزار
اینم عکسای سیستم
آخرین ویرایش توسط mzz در تاریخ 10-02-10 انجام شده است
|
|
از همه جا عکس گرفتی به جز اونجائی که باید میگرفتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چندتا فن رو کیس هست ؟
mzz (30-12-09)
کاربر شهرسختافزار
قبل وبعد جم و جور کردن سیمای پاوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر روی درب کیس هم فن 12 سانتی قابل نصب باشه به نظرم اون فن پشت رو باز کنید و روی درب نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته توجه داشته باشید که فن رو برعکس این حالت نصب کنید تا هوای خنک بیرون کیس رو بگیره و به سمت پردازنده و هیت سینک پل شمالی هدایت کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته قبل از انجام دادن این کارها یه مدت درب کیس رو باز بگذارید و باهاش کار کنید اگر مشکل تهویه داشته باشید در این حالت سیستمتون باید دمای پائینتری داشته باشه ( نباید دیکه هنگ کنه )
mzz (30-12-09)
کاربر شهرسختافزار
رو در کیس AIR duct هست و هم جای فن دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تونستم فن رو پشت AIR duct میزارم
باز مهندس عمرانی وارد هستند تو محصولات خودشون نظر بدن چه جوری تهویه کیس رو بالا ببریم
کاربر شهرسختافزار
اینم نتیجه تو فایل زیپ همه عکسای OCC
نظرتون چیه سیستم هیچ اروری هم نداد فکر کنم مشکل از بایوسش بود که با آپدیت شدن حل شد
در کل نظر یادتون نره
|
|
گمان نمیکنم از آپدیت بایوس باشه چون آپدیتهای اخیر برای بهینه شدن acc بودنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی گفتم acc یه چک بکن ببین یه موقع شانست خوبه و هسته چهارم رو میتونی باز کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من وارد نیستم چه جوری میشه هسته چهارم رو باز کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
رو جعبه مین زده با AMD over drive ی یا همون ACC پردازنده X3 710 رو به X4 تغییر میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم واسه اونایی که کش L3 دارن بازم در این زمینه راهنماییم کنید وقتی ACC رو باز میکنم مگه لطفا صبر کنید
برو توی ستاپ توی تب دوم ( oc tweaker ) گزینه advanced clock calibration رو به حالا auto بزار یه f10 یه enter وسلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی سیستم ریست شد بیا توی بایوس توی همون صفحه اول اگر باز شده باشه اسم پردازندتو میزنه b25
بعد هم برو توی ویندوز با cpuz تعداد هستهها رو ببین و تست استیبل بودن بگیر
امیدوارم باز بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mzz (30-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks