HEXATOR (29-03-15), M3RS4D 50062 (29-03-15)
eset چندین ساله سیر نزولی رو طی میکنه . مشکلات شناسایی بد افزارها به کنار روی بعضی از سیستم مشکلات جدی مثل بلواسکرین و هنگ هم درست میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط protiar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (29-03-15), M3RS4D 50062 (29-03-15)
به نظر شما غیر از ESET چی خوبه نصب کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از مواردی که شما گفتی من دوباره دستور زیر رو اجرا کردم، شما ببینید:
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
/Source:C:\RepairSource\Windows /LimitAccess
Deployment Image Servicing and Management tool
Version: 6.3.9600.17031
Image Version: 6.3.9600.17031
[==========================100.0%================== ========]
Error: 0x800f081f
The source files could not be found.
Use the "Source" option to specify the location of the files that are required t
o restore the feature. For more information on specifying a source location, see
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=243077.
The DISM log file can be found at C:\Windows\Logs\DISM\dism.log
|
لیسانس بیت دفندر بگیرید حدود 25 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط protiar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوباره sfc اسکن کنید بعد این دستور رو بزنید .
HEXATOR (29-03-15), M3RS4D 50062 (29-03-15), protiar (29-03-15)
بازم درست نشد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks