توی کامند پرامت تایپ کنید sfc /scannow شروع میکنه چک کردن فایلهای سیستم . بعد از اتمام و ریستارت دستگاه دوباره تست کنید اگر مشکل باقی بود اعلام کنید .
با سلام
من یه مشکلی پیدا کردم، وقتی می خوام تیک Media Features رو بزنم پیغام خطا میده!
من از ویندوز 8.1x64 مدیا سنتر پرو استفاده می کنم..
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
توی کامند پرامت تایپ کنید sfc /scannow شروع میکنه چک کردن فایلهای سیستم . بعد از اتمام و ریستارت دستگاه دوباره تست کنید اگر مشکل باقی بود اعلام کنید .
ممنون دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی یوزر Administrator انجام دادم باز نشد...
این هم تست کنید
Run the DISM tool
If the problem continues, use the Deployment Image Servicing and Management (DISM) tool to fix Windows Update corruption errors. To do this, follow these steps:
Open an elevated command prompt.
Run the "DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth" command.
Important When you run this command, DISM uses Windows Update to provide the files that are required to fix corruptions. However, if your Windows Update client is already broken, use a running Windows installation as the repair source, or use a Windows side-by-side folder from a network share or from a removable media, such as the Windows DVD, as the source of the files. To do this, run the following command instead:
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:C:\RepairSource\Windows /LimitAccess
با این مورد دومی که گفتید چندین مرتبه امتحان کردم نشد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (27-03-15), M3RS4D 50062 (27-03-15), protiar (27-03-15), Rezasam1 (27-03-15)
|
من چون زیاد با اینترنت کار می کنم، معمولا هفته ای یکبار از CCleaner استفاده می کنم هم رجیستریها رو فیکس میکنم هم فایلهای موقت رو پاک می کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ویندوز رو هم از کرک KMSAuto، کرک کردم...
فقط یه نکته ای بگم شاید کمک کنه من برای اجرای بازی FIFA 15، تیک Media Feature رو برداشتم و نرم افزار SandBoxie رو نصب کردم، چون از یه سری نرم افزار Player استفاده می کنم حتما تیک Media Feature باید زده بشه، نرم افزار SandBoxie هم پاک کردم ولی نشد که نشد...
بازم ممنونم از پیگیریها شما...
شما برای اطمینان سیستم رو بارنامه زیر اسکن کنید . چون عموما دو راه حل اول باید مشکل رو حل میکرد . یکسری اپدیت افلاین برای ویندوز 8.1 منتشر شده اونها رو دانلود و نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط protiar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.malwarebytes.org/
M3RS4D 50062 (27-03-15), protiar (27-03-15)
مرسی امیدوارم با این روش جواب بده... چون برنامه زیاد نصب کردم سختم هست که ویندوز رو از اول نصب کنم ، امیدوارم درست بشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اون سایتی که معرفی کردین، نرم افزار رو به صورات رایگان نصب کردم، و اسکن کردم دو تا Malware پیدا کرد و پاک کرد و درخواست ریست کردن داد ریست کردم مجدد اسکن کردم دیگه چیزی پیدا نکرد ولی دوباره تست کردم ببینم تیک Media Feature می خوره یا نه بازهم نشد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی برام جالب بود با اینکه ESET مجوز دار دارم باز هم دو تا بدافزار تو سیستمم پیدا شد!!!
ممنونم...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks