با سلام خدمت همه دوستان
من با این لینوکسهای جدید برای انتقال فایل روی درایوهای ویندوزی مشکل داشتم یعنی فایل که کپی می کنم روی درایوهای ویندوزیم وقتی ویندوز بالا میاد شروع به اسکن درایوهام میکنه و حتی درایو ntfs لب تابم هم داغون کرد من سه چهار سال با اسلکویر کار میکردم چنین مشکلی نداشتم هم اوبونتو این جوری بود هم مینت هم فدورا برای همین به سراغ دبیان ویزی رفتم عالی بود دبیانی که برای دانلود گذاشتن دبیان پایدار با همان دبیان استیبل هست و هیچ مشکلی با درایوهای من نداشت تنها عیبی که دبیان داره اینه که یکم طول میکشه تا بسته ها وارد دبیان پایدار بشن و شما مجبوری بین پایداری و به روز بودن یکی را انتخاب کنی من خودم دو روزه روی سیستم جدیدم اوبونتو گنوم 14.04 نصب کردم و در مورد انتقال فایل به درایوهای فت و انتی اف اس هنوز امتحانش نکردم برای همین توصیه می کنم محتاط باش من به شما Kubuntu | Friendly Computingرا پیشنهاد می کنم با میزکار kde چونکه از unity و gnome به ویندوز شبیه تره در ضمن این موضوع را هم یادآور بشوم که بعضی از برنامه های ویندوز هم در لینوکس قابل نصبه WineHQ - Run Windows applications on Linux, BSD, Solaris and Mac OS X مثلا من امروز بعد از مدتها تونستم واین را جوری تنظیم کنم که با فارسی نوشتن در آفیس 2010مشکلی نداشته باشه حتی خیلی از بازیها روی لینوکس با واین نصب میشه

Bookmarks