صفحه مشکی است و در موقع بالا اومدن ویندوز پیغام میده که اکتیو کنم .
عجیبه .
مشکل بعد از آپدیت مایکروسافت به وجود اومد .
من تمام اون کرک هایی رو که گذاشتم کار کردن نه روی یک کامپیوتر بلکه بشتر از 20 کامپیوتر فکر کنم مشکل ایشون از چیز دیگه ای باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheilsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صفحه مشکی است و در موقع بالا اومدن ویندوز پیغام میده که اکتیو کنم .
عجیبه .
مشکل بعد از آپدیت مایکروسافت به وجود اومد .
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
|
خدا خیرت بده گفتم که مشکل از جایی دیگستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تنها کاری که باید بکنی اینه که ویندوزت رو عوض کنی تا اونجا که من میدونم هیچ راهی برای این موضوع وجود نداره و در مورد Update هم به شما بگم که مایکروسافت که به نسخه های کرک شده Update رو نمی ده به این مفتی شما وقتی آپ رو میگیری چون شناسایی می شی این مشکل برات بوجود میاد.
برای آپ کردن بذار خودش پیغام بده و خودت هیچ وقت گزینه Check For Update رو نزن تا فقط اون Hot fix ها و برخی پچ ها و چیزایی رو که برای امنیت مجانی میده بگیری.
سایتنشسایتناشستنی
دوست من این به چهزبونی نوشته شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
اقا دمتون گرم من 7 نصب کردم کردم ورژن
7ultimate
Saeed-Milan (04-03-10)
ببخشید من کامل ننوشتم من ویندوز 7 ulttimate نصب کردم
فقط اگه میشه کرکشو برام بزارید
ممنون
Saeed-Milan (04-03-10)
دوست من با احترام فراوان اگر این تاپیک رو از اول یک نگاه می کردی 4 یا 5 تا کرک بود برای دانلود ولی برات میزارم بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
|
|
|
|
|
|
|
پس یعنی راهی نیست و باید ویندو عوض بشه .
مایکروسافتم عجب اعجوبه ایه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks