سلام
بابا یکی به ما کمک کنه این ویندوز رو اکتیو کنیم .
اکتیویت خود ویندوز که تو CDش بود رو چند روز نصب کردم و اکتیو بود تا اینکه ms اون رو غیر فعال کرد .
حال یکی کمکمون کنه .
windows 7 retail 32-64 bit
سلام
بابا یکی به ما کمک کنه این ویندوز رو اکتیو کنیم .
اکتیویت خود ویندوز که تو CDش بود رو چند روز نصب کردم و اکتیو بود تا اینکه ms اون رو غیر فعال کرد .
حال یکی کمکمون کنه .
windows 7 retail 32-64 bit
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
|
لینکشو گذاشتم یه سرچ بکن پیدا میکنی
دوست من از این استفاده کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 03-03-10 انجام شده است
سلام
ممنون ولی نشد .
باید چند تا رو امتحان کنی باید یکیش جواب بده من تا حالا 15 تا رو با همین اکتیو کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض جسارت مراحل رو چطور میریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 03-03-10 انجام شده است
دوست من این رو هم امتحان کن شاید شد.
|
ابنجارو هم بخونید بد نیست
http://www.ramehr.com/archives/4051
دوست من شما الن داری از نسخه Trial استفاده می کنی یا مهلتش تموم شده و مایکروسافت وقتی ویندوزت میاد بالا پیغام میده که اکتیوش کنی؟
صفحه مشکی است و در موقع بالا اومدن ویندوز پیغام میده که اکتیو کنم .
عجیبه .
مشکل بعد از آپدیت مایکروسافت به وجود اومد .
خدا خیرت بده گفتم که مشکل از جایی دیگستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تنها کاری که باید بکنی اینه که ویندوزت رو عوض کنی تا اونجا که من میدونم هیچ راهی برای این موضوع وجود نداره و در مورد Update هم به شما بگم که مایکروسافت که به نسخه های کرک شده Update رو نمی ده به این مفتی شما وقتی آپ رو میگیری چون شناسایی می شی این مشکل برات بوجود میاد.
برای آپ کردن بذار خودش پیغام بده و خودت هیچ وقت گزینه Check For Update رو نزن تا فقط اون Hot fix ها و برخی پچ ها و چیزایی رو که برای امنیت مجانی میده بگیری.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks