اگه استفاده تون این هست که غیر از 2.1 چیزی بخرید اشتباهه ( نظر من )
پیشنهاد منم صفحه قبل هست ، قیمت دقیقش 730 هزار تومنه ، اگه مشکلی بابت هزینه دارید اسپیکر فوق العاده ای هست برند edifier هم کاملا شناخته شده اس
اگه استفاده تون این هست که غیر از 2.1 چیزی بخرید اشتباهه ( نظر من )
پیشنهاد منم صفحه قبل هست ، قیمت دقیقش 730 هزار تومنه ، اگه مشکلی بابت هزینه دارید اسپیکر فوق العاده ای هست برند edifier هم کاملا شناخته شده اس
Fastest in Iran
|
|
کاربر شهرسختافزار
من هر ۱۰ دقیقه سایت رو چک میکنم تا ببینم جوابی داده میشه یا نه ، از بس مشتاق نظرات دوستان هستم، ممنون دوست عزیز که وقت میزاری، آیا قویتر از این هم هستش ؟ به نظرم نتونه راضیم کنه، من تا ۱ میلیون هم میتونم هزینه کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قویتر داریم تا قویتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه صرفا قدرت خروجی آمپلیفایر مهم باشه بله زیاد داریم ولی RMS بیشتر دلیل بر کیفیت بالاتر نیست ، فقط حجم صدا میره بالاتر
یه زمانی وضعیت خوب بود اسپیکرهای Altec Lansing میومد تو ایران ولی الان نه
لاجیتک هم میتونه گزینه خیلی خوبی باشه مدل Z906 که 5.1 هست و نیاز به کارت صدای 5.1 کاناله خوب دارید ، قیمتش هم فک کنم نزدیک 1 میلیون باشه
Fastest in Iran
feat (19-12-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks