گارانتی خود فروشگاه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفت مشکلی بود تا 18 ماه تعویض میکنن.
گارانتی خود فروشگاه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفت مشکلی بود تا 18 ماه تعویض میکنن.
SOHR@B (22-12-14)
|
|
خودت حاضری یه جنسی که جایی پشتیبانیش نمیکنه رو با گرفتن 50 تومن گارانتی کنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که اون بنده خدا بیاد بکنه :) بعدم جوابگو باشه؟
الان شرکتهای معتبر با چندین میلیارد سرمایه به هر نحوی میخوان از زیر بار مسئولیت شونه خالی کنن بعد شما از یه مغازه دار که این وسط فقط واسطس چه انتظاری داری :)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
M3RS4D 50062 (22-12-14), Optimus Prime (06-02-15)
من خودم الان تو مغازم کل باتری خارجی دارم که مجوز نداره و قاچاق هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همشم با 1 سال گارانتی دارم میفروشم.
در ضمن تا حالا حتی یک مورد برگشتی نداشته(اگه برگشتی داشته باشم کاملا ضررش به پای خودم هست)ولی خدارو شکر نداشته.
البته اینم بگم که من جنسای با کیفیت رو فقط گارانتی میکنم و خیالم از بابت برگشتی راحت هست.
M3RS4D 50062 (22-12-14), SOHR@B (22-12-14)
دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث من و شما در مورد یه جنس 2-3 میلیونی هست نه 200 - 300برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
MAZY (22-12-14)
50 تومن که پولی نیست میارزه اگه بخواد تا 18 ماه گارانتی بشه.اگه واقعا گارانتی بشه البته....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
نمیدونم واللهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چی که هست گفتن گارانتی صادر میکنن و جالب اینجاست که گفتن تو شهر ما(لنگرود) هم نماینده دارن برای گارانتی.
حتی اسمشم گفتن
M3RS4D 50062 (22-12-14), SOHR@B (22-12-14)
واقعیتش من فک نمیکنم این جنس که میگیرید واقعا اصل باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا پول تلویزیون بنظرم رو هواس ,چون جنس رو دارین از بانه میخرین و همش تو پاچه کردن (من که چشم آب نمیخوره جنس اصل باشه ,البته نظر شخصیه من این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ولی اگه جنس واقعا اصل بود بنظرم 1 در 1000 موردی که شانس شما این هم همون یدونه هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (22-12-14)
|
|
چقد شما بد بین هستیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولش تست میکنم کیفیتشو میبینم بعد پولشو میدم.
من نگرانیم فقط از بابت این هست که تعمیری باشه وگرنه از بابت اصل بودنش تقریبا مطمعنم چون بعید میدونم مثلا جنس ال جی با پنل چینی اصلا وجود خارجی داشته باشه.
AMD>INTEL (22-12-14), M3RS4D 50062 (22-12-14), SOHR@B (22-12-14)
بنظرم ارزش نداره ,جنس چند میلیونی رو با 50.000 تومن گارنتی کنن؟؟!!؟؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرق قیمتش بالای 1 تومن هست دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن اون مدلی که من می خوام اصن تو ایران با گارانتیش وجود نداره.
بعدشم اگه اولش بدون عیب و با کیفیت باشه احتمال خرابیش خیلی کمه.
جنس با گرانتی هم اگه بعد جند سال قطعاتش خراب شه ممکنه دیگه نشه درستش کرد.
- - - Updated - - -
برای کی ارزش نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای منه خریدار یا فروشنده؟
برای شما دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (22-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks