فقط زیاد خمیر نزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Outlandersr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط زیاد خمیر نزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Outlandersr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Outlandersr (09-02-16)
|
انجام دادم ولی متاسفانه بازم مشکل پابرجاست خاموش میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید از صحت cpu مطمئن بشید . با پردازنده دیگه تست کنید . اگر از cpu نباشه مادربردتون خراب شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Outlandersr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Outlandersr (09-02-16)
سلام دوستان. یه مشکل دارم که حلش کردم حالا یه مشکل دیگه داره . مشکل اول این بود که سیستم دو بوق میزد که رم در اوردم گذاشنم اوکی شد. حالا یه مشکل دیگه دارم . کیس روشن میشه حتی صفحه مادربورد هم بالا نمیاد و در جا ریست میکنه و خاموش میشه و دوباره روشن میشه و همین پروسه رو طی میکنه کسی راهنمایی ای داره ؟؟ سیستم هیچ مشکلی نداشت بعد از یک ساعت خاموشی اینجور شده ممنون
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
با یک رم و بعد با یک پاور دیگه تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostoul برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mostoul (04-03-16)
متاسفانه فک کنم پاور مشکل داره چوم چراغ پاور کیس چشک میزنه و یه ضرب روشن نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم باید عوض بشه ۹ سال که عمر کرده. امیدوارم هزینه زیادی نداشته باشه
ممنون
|
پاور خوب تهیه کنید . گرین یا کولر مستربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostoul برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mostoul (04-03-16)
خدارو شکر اوکی شد نمیدونم چش بود یه بار دیگه رم ها رو در اوردم گذاشتم اوکی شد . مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks