پاسخ: خاموش شدن ناگهانی سیستم!
انجام دادم ولی متاسفانه بازم مشکل پابرجاست خاموش میشه
نقل قول:
دوست عزیز اقداماتی که
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز میگویند رو مو به مو و با حوصله انجام بدی نتیجه میگیری .چون ایشون یکی از بهترین متخصصین کامپیوتر هستند.حتی تعمیرگاه هم ببری اینطور اساسی درست نمیکنن .
بله واقعا از جوابای سریعشون مشخصه خیلی پیگیرن خدا خیرشون بده با این که هیچ مسئولیتی ندارن ولی کاملا پاسخ گوان
نقل قول:
انجام دادم ولی متاسفانه بازم مشکل پابرجاست خاموش میشه
باید از صحت cpu مطمئن بشید . با پردازنده دیگه تست کنید . اگر از cpu نباشه مادربردتون خراب شده .
نقل قول:
باید از صحت cpu مطمئن بشید . با پردازنده دیگه تست کنید . اگر از cpu نباشه مادربردتون خراب شده .
پس دیگه فردا میبرم بیرون تست کنن خودم سی پی یو و اینا ندارم تست کنم ولی یک دنیا ممنون بابت وقتی که گذاشتید [emoji179] [emoji180]
نقل قول:
پس دیگه فردا میبرم بیرون تست کنن خودم سی پی یو و اینا ندارم تست کنم ولی یک دنیا ممنون بابت وقتی که گذاشتید [emoji179] [emoji180]
خواهش میکنم . امیدوارم متحمل هزینه سنگین نشید .
نقل قول:
خواهش میکنم . امیدوارم متحمل هزینه سنگین نشید .
سپاسگذارم ایشالله،مخصوصا که میخوام عوضش کنم این دم اخری خرج بذاره رو دستم واقعا ضد حاله!
سلام دوستان. یه مشکل دارم که حلش کردم حالا یه مشکل دیگه داره . مشکل اول این بود که سیستم دو بوق میزد که رم در اوردم گذاشنم اوکی شد. حالا یه مشکل دیگه دارم . کیس روشن میشه حتی صفحه مادربورد هم بالا نمیاد و در جا ریست میکنه و خاموش میشه و دوباره روشن میشه و همین پروسه رو طی میکنه کسی راهنمایی ای داره ؟؟ سیستم هیچ مشکلی نداشت بعد از یک ساعت خاموشی اینجور شده ممنون
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
نقل قول:
سلام دوستان. یه مشکل دارم که حلش کردم حالا یه مشکل دیگه داره . مشکل اول این بود که سیستم دو بوق میزد که رم در اوردم گذاشنم اوکی شد. حالا یه مشکل دیگه دارم . کیس روشن میشه حتی صفحه مادربورد هم بالا نمیاد و در جا ریست میکنه و خاموش میشه و دوباره روشن میشه و همین پروسه رو طی میکنه کسی راهنمایی ای داره ؟؟ سیستم هیچ مشکلی نداشت بعد از یک ساعت خاموشی اینجور شده ممنون
با یک رم و بعد با یک پاور دیگه تست کنید .
نقل قول:
با یک رم و بعد با یک پاور دیگه تست کنید .
متاسفانه فک کنم پاور مشکل داره چوم چراغ پاور کیس چشک میزنه و یه ضرب روشن نیست .
فکر میکنم باید عوض بشه ۹ سال که عمر کرده. امیدوارم هزینه زیادی نداشته باشه
ممنون
نقل قول:
متاسفانه فک کنم پاور مشکل داره چوم چراغ پاور کیس چشک میزنه و یه ضرب روشن نیست .
فکر میکنم باید عوض بشه ۹ سال که عمر کرده. امیدوارم هزینه زیادی نداشته باشه
ممنون
پاور خوب تهیه کنید . گرین یا کولر مستر