درود به همه دوستان و مدیران سایت .
تاپیک رو چند روز پیش دیدم ولی متاسفانه اصلا مطالعه نکرده بودم الان که بهش مراجعه کردم واقعا عالی بود .
من به عنوان یه شخصی که توی بازاره و داره محصولات شرکتهای مختلف رو میفروشه لازم دونستم که چند تا مطلب رو بگم ( البته از دید خودم )
در این پستم به هیچ عنوان نمیخوام از کسی دفعا کنم .
روند کاری هر شرکتی متفاوته و همیشه شرکتهای خوب روند کاریشون به جلو و رو به پیشرفت هستش . از سال 74 شروع به کار کردم و همیشه پاور تنها قطعه ای بود تا سال 81 برای من و اکثر فروشنده ها کاملا بی اهمیت و فقط کافی بود که سیستم رو بالا بیاره . و این مسئله برای مشتری هم کافی بود . فکر میکنم سال 81 یا سال 82بود مشتری کیس گرین خواست رفتم یه کیس خریدم نمایندش گفت پاور نداره باید پاورشو سوا بخری . من خیلی عصبانی شدم گفتم این کلاسها چیه گرین میگذاره بابا . نخریدم و به مشتریم گفتم من گرین نمیفروشم . مشتریم هم ناراحت شد و رفت . ولی بعدها به دلیل اینکه گرین جا افتاده بود مجبور شدم دوباره برم سراغش . بعد از چند وقت وقتی بیشتر رفتم دنبال فنی سخت افزار اون موقع فهمیدم که گرین چرا این کار رو کرد . و این رو بگم که اون زمان فقط پاور ریمارک توی بازار بود . و پاور های خوب خیلی کم بود . و من اعتقاد دارم اگر گرین این سری کارها رو انجام نمیداد کسی اصلا به پاور و نوع کیس توجهی نداشت . و پاورهای دیگه هم جا نمی افتادن و شرکتهای دیگه نمیتونستن اینقدر سود از مردم بگیرن . پس کار گرین به نفع اونها هم شده .
هر کالایی خرابیهای خودشو داره . و باید نسبت به تعداد فروش اون کالا خرابیها رو در نظر گرفت اره درسته پاور خرابی زیاد داره ولی روی چه تعداد فروش ؟ من یک فروشگاه جزء هستم ولی روزی نیستش که پاور گرین نفروشم . ( با اینکه اصلا سود نداره ) ( قابل توجه اقای عمرانی ) ولی با خدماتش راحتم . و دلیل دیگه اینکه راحت در دست رسه . و مسئله دیگه باز همیشه پشتوانه داره و همیشه توی بازار موجوده .
این رو اینجا میگم میخوام موجوب دلخوریه کسی نشه . من همیشه میگم تصور کنید چیز خوب وجود نداره و همه بدن . ولی بین بد و بدتر من بد رو انتخاب میکنم .
این رو هم بگم رفتار کاریه اینده سیما همانند شرکتهای خارجی هستش . و احترام به مشتری یادشون نمیره . و خدمات پس از فروششون هم همه میدونن .
یه چیزی یادم رفت به دلیل کم سود بودن کالاهای گرین یکی از دوستان بهم پیشنهاد کرد بیایم گرین رو بکوبونیم و کالاهای دیگه رو با سود بهتری بفروشیم . خیلی خندیدیم با هم . بازار یعنی این .
منرو ببخشید که اینقدر بازاری به قضیه نگاه کردم .
برای همه شما دوستان ارزوی موفقیت میکنم .
Bookmarks