برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون هستم از توضیحاتتون.
بنده که در پست قبل اشاره کردم. تفاوت scale آن پروژه ها و این پاور از زمین تا آسمان است و حتی بیشتر.
صحبت بنده بیشتر معطوف به علت اختلاف بالای قیمت ها بود که باید ریشه یابی شود و به نتیجه مشخص برسد. چون این اختلاف قیمت ها تا این حد بالا ، بدون دلیل و سبب رخ نمی دهد !!!
و مطمئن باشید از آپولو هوا کردن هم سخت تر است ، چرا که اگر آسان بود ، ما نباید بعد از 30 سال دست گداییمان را برای یک پاور جلوی 4 تا خارجی دراز کنیم و معلوم نباشد آن ها چه قطعاتی برایمان درون آن جعبه فلزی قرار می دهند و به ایران می فرستند. حالا این خارجی خواه سون تیم باشد ، خواه کولر مستر و یا هر شرکت دیگری.
مثل این می ماند که شما بگویید یک مادربرد 80 هزار تومانی و یک مادربرد 120 هزار تومانی از یک شرکت سازنده هیچ تفاوتی با هم ندارند !!!
اصلاً در دنیای سخت افزار و کالاهای مصرفی عموعی مثل این پاور ، تا این حد اختلاف قیمت مشخصاً دلیلی دارد. حالا شما بازار سخت افزار ایران را قبول نداشته باشید، برای من محترم است. بگویید مثل همه چیز های دیگر در ایران رقابتی نیست. خودتان قیمت های بین المللی را مقایسه کنید و تحلیل بفرمایید.
دوست عزیز نمی دانم شما در چه رشته ای فعالیت می کنید ، ولی فقط و فقط چند لحظه تصور کنید تا این حد اختلاف قیمت (آن دو لینک مشخص که دادم و گفتم تازه این پاور سیلور استون – 400 وات است با قیمت 50 دلار. که همه می گویند بی کیفیت است. و تازه همین پاور 400 وات سیلور استون ؛ ساخت سون تیم شماست. آنگاه پاور 535 وات شما هم همین حدود های قیمت می شود. و عرض کردم ، این یعنی 135 وات رایگان برای مصرف کننده ایرانی !!! ).
و یا آن لینک از سایت خود نماینده فروش انگلستان سون تیم که دادم و مشخصا علت تفاوت بالای دو برابری آن را از جناب مهندس عزیز جویا شدم.
این دو لینک جهانی و قیمت هایی تا این حد متفاوت ؛ حتماً علت هایی دارند؟ آیا برای شما منطقی است ؟؟؟ شما چشم بسته قبول می کنید ؟؟ آیا به عنوان مصرف کننده علاقه ای به دانستن علت هایش و یا تفاوت هایش ندارید ؟؟؟ همین که خریده اید و دارد برایتان کار می کند ، کافی است ؟؟؟
دوست عزیز خوشبختانه دنیای قطعات داخلی پاور ، بر خلاف بسیاری از قطعات سخت افزاری بسیار بسیار بزرگتر است و خیلی راحت تر می شود به نتیجه گیری سریع و منطقی رسید. که اغلب قطعات داخلی پاور ، ابعادی بزرگ و درشت دارند. و به راحتی می توان نام سازندگان قطعاتش را دید و پی به کیفیت آنان برد. اگر بحث مادربرد با آن حجم قطعات ریز و درشت بود چه می فرمودید !!!
و نکته جالب اینکه این اختلاف عظیم قیمت فقط و فقط در کشور ما رخ داده است و هیچ کشوری در جهان و یا هیچ سازنده ای در جهان نتوانسته است چنین کاری کند که سون تیم شما کرده است !!! حتی سون تیم همین کار را نتوانسته است در هیچ کشوری انجام بدهد. پس منطقاً یک جای کار می لنگد؟ مشخصا عللی دارد؟
کجای این حرف منطقی و عقلانی و مستند نیست؟؟! سوالات را هم که از شخص مهندس در پست شماره 61 کردم تا سریعاً بحث به سر انجام برسد و مشکل حل شود و همه برویم پی کارمان.
شما بحث نرم افزار را پیش کشیده اید. در حالی که من از ابتدا از سخت افزار سخن گفته ام. پس ترجیح می دهم این بحث را دیگر وارد این همه متن و بحث دیگری که در پی آن می آید نکنم. که آن دنیایی متفاوت است.
بنده که در همان پست 61 از مهندس سوال کردم دلیل این همه اختلاف قیمت چیست، تازه شما می فرمایید : شما چطور میدونید که حجم سفارشات گرین از Seventeam چقدره ؟
در پایان به عرض برسانم من نمی خواهم چیزی را ثابت کنم، و همانگونه که تاکنون عرض کرده ام ادعایی ندارم. فقط میخواهم این اختلاف بالای قیمتی و آن سری سوالات که داشتم ، به پاسخ منطقی و مستدل برسد ، که این به نفع همه ما مصرف کنندگان می باشد.
موفق باشید.
آخرین ویرایش توسط xsixsi در تاریخ 08-03-09 انجام شده است
همچنان منتظر پاسخ به اون سوالاتم هستم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
با اجازه از همگی دوستان، ابتدا می خواهم به بررسی قطعات داخلی آن پاور فوق العاده گرین (به زمان خویش و در مقایسه با هم رده هایش در آن زمان در بازار داخلی) یعنی مدل GP250E4 بپردازم. قبل از هر چیز می بایست به اشتباه خویش در مورد کشور سازنده خازن ورودی آن مدل پاور اعتراف کنم که دلیل اصلی اش ، فراموشی بنده از نوع قطعات داخلی آن پاور (با توجه به گذشت زمان) بود و دلیل دیگرش (که در تصاویر قبلی با رنگ قرمز ان را مشخص نموده بودم) نمای نیمه از یک آرم دایره مانند شبیه به لوگوی هیتاچی بود و چون خودم این نمونه پاور را نداشتم، فقط به عکسی که دوستمان قرار داده بودند، اکتفا نمودم. ولی با توجه به اطلاعات مفیدی که دوست جدیدمان ارائه نمودند، اقدام به جستجو برای یافتن نمونه ای از این پاور کردم و خوشبختانه آن را برروی سیستم یکی از مدیرانمان پیدا کردم که توجه شما را به مشخصات داخلی و دقیق آن جلب می کنم تا خدای ناکرده، چشمان برخی دوستان از عدم رویت این نشان ها، آزرده نگردد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که در تصاویر مشخص شده است، فکر می کنم نیازی به توضیح اضافه تر این حقیر نباشد. فقط به یک نکته که دوست جدیدمان سوال کرده بودند ، پاسخ می دهم و آن اینکه چرا ما در آن موقع تنوع محصول نداشتیم؟
در جواب شما می بایست اعلام نمایم که شما از این تنوع اطلاع نداشتید، گرین در همان زمان دارای چهارده مدل پاور بود (سال 1382) که این مدل (یعنی GP250E4) پایین ترین مدل پاور گرین به شمار می رفت. ما در همان موقع دارای مدل پاورهای GP250E4, GP250S4, GP300E4, GP300S4, GP350S4, GP350S4-2F, GP350S4-2T, GP400S4, GP400S4-2F, GP400S4-2T, GP450S4-2F, GP450S4-2T, GP500S4-2T, GP550S4-2T بود که مشخص کننده رنج توان حقیقی بین 250 الی 550 وات بود که در برخی مدل ها در حالت تک فن، دو فن و سه فن و در رنج قیمت بین 17 الی 60 هزار تومان عرضه می شدند. برای مثال، توجه شما را به نمای داخلی پاور GP250S4 که قیمت آن 19 هزار تومان بود، جلب می کنم:
اگر باز هم نیاز به توضیح بیشتر در مورد این پاور داشتید، با کمال میل در خدمتتان هستم.
با تقدیم احترام
دوستان عزیز؛
سلام،
- اغلب سوالات این دوست خوبمان، مربوط به بحث تفاوت قیمت ها و اینکه چرا گرین اینقدر ارزان تر است بود. ضمن اینکه دست مرا هم بسته اند که نگویم این سیاست کلی شرکت است! پس هر چه بگویم، غیر قابل قبول خواهد بود.
- ایشان دلیل اصلی این ارزان بودن را پایین تر بودن کیفیت گرین نسبت به سایر رقبایش می دانستند. که باز هم هرچه بگویم، برای ایشان غیر قابل قبول خواهد بود.
- ایشان گرین را به نوعی (با توجه به کلیات نظرات ایشان) متهم به عدم صداقت در گفتار نمودند. که باز هم هرچه بگویم، غیر قابل قبول خواهد بود.
- ایشان این بررسی جدید را فاقد ملاک برای کارآیی در دراز مدت دانستند و مطمئنا بنده هر جوابی بدهم ، مجددا برای ایشان غیر قابل قبول خواهد بود. فقط چند سوال دارم: کدام پاور کیفیت پایین می تواند در کوتاه مدت و زیر اعمال بارهای 100 و 110 درصد، از پس رقبای بسیار با کیفیت خود برآید (آیا فرمول خاصی دارد که ما از آن بی اطلاعیم). لطفا کمی درباره راندمان برای بنده توضیح دهید و اینکه چه عواملی موجب افزایش راندمان می شوند و اینکه آیا می توان با محصولی که از قطعات نا مرغوب ساخته شده است، به راندمان بالا و ریپل پایین رسید؟
- ایشان قیمت پاور 400w EPS12V سون تیم را مثلا حدود 80 دلار عنوان می کنند، حال انکه ما 580 EPS12V را در ایران 87 هزار تومان عرضه می کنیم و مقایسه قیمت این دو مدل با پاور GP430A ATX12V V2.0 گرین با قیمت 40 هزار تومان که ساختار اصلی آن ST-420BKV است، بالکل اشتباه می باشد.
- ایشان تمایل به حضور جهت تست فنی ندارند و جالب است که تست ها را هم قبول ندارند. حال آنکه تستی که اخیرا انجام شد، شاید به جرات در هیچ سایت خارجی انجام نشده باشد. اگر ملاک شما Review است، این یک نمونه داخلی اش بود . اگر هم Review را قبول ندارید، پس خارجی اش را هم نباید قبول داشته باشید. بارها در Review های خارجی شاهد به به و چه چه ایشان از یک مدل پاور بوده ام، حال آنکه این پاور از نظر خودم، فاقد قابلیت های فنی متناسب با قیمتش بود. خیلی از این Review ها فقط چند تا عکس پاور و کابل هایش را می گذارند و نهایتا آن را روی یک سیستم نصب می کنند و اقدام به تست می نمایند. حال آنکه این تست ایشان، تازه یک تست از بیست نوع تست انجام گرفته توسط عصر شبکه به شمار می رود و فکر می کنم این تست اخیر عصر شبکه (از نظر ساختار و بدون در نظر گرفتن نتیجه) یک افتخار برای ایرانیان عزیز باشد.
با تقدیم احترام
دوستان عزیز؛
سلام،
ضمن تشکر و عرض احترام به نظرات منتقدانه همه دوستان عزیزم، فکر کردم به جای آنکه اقدام به نوشتن بیشتر در جواب این دوست خوب و جدیدمان نمایم، اقدام به قرار دادن چند عکس نمایم. بنده برای مثال، یک نمونه پاور Cooler Master مدل RP-650-PCAR با توان خروجی 650W و قیمتی در حدود 90 هزار تومان را با یک مدل پاور GREEN مدل GP535A با توان خروجی 535W و قیمتی در حدود 55 هزار تومان، به صورت قطعه به قطعه مقایسه نمودم و فقط عکس هایشان را برای شما قرار می دهم. خوشبختانه هر دو مدل پاور فوق، در بازار داخلی موجود هستند و هر شخص محترمی که به این عکس ها شک داشت، می تواند آنها را (با هزینه شرکت گرین) از بازار تهیه نموده و اقدام به مقایسه نماید.
اگر از نظر شما این عکسها، نیاز به توضیح داشت، بنده با کمال میل در خدمت خواهم بود.
با تقدیم احترام
ALIRE7A (08-03-09), AMD>INTEL (08-03-09), arash79 (08-03-09), Armin-N (08-03-09), D J V A H I D (08-03-09), fanus86 (05-01-14), K A S R A (08-03-09), Labyrinth (09-03-09), Mahdi_Moosavi (08-03-09), Moein (08-03-09), mohammad1985 (20-02-10), PCminister (08-03-09), saeed25 (08-03-09), saeed_hosseiny (08-03-09), seemps (08-03-09), Shahryar (08-03-09), Stream (08-03-09), vandelin (09-03-09)
درود به همه دوستان و مدیران سایت .
تاپیک رو چند روز پیش دیدم ولی متاسفانه اصلا مطالعه نکرده بودم الان که بهش مراجعه کردم واقعا عالی بود .
من به عنوان یه شخصی که توی بازاره و داره محصولات شرکتهای مختلف رو میفروشه لازم دونستم که چند تا مطلب رو بگم ( البته از دید خودم )
در این پستم به هیچ عنوان نمیخوام از کسی دفعا کنم .
روند کاری هر شرکتی متفاوته و همیشه شرکتهای خوب روند کاریشون به جلو و رو به پیشرفت هستش . از سال 74 شروع به کار کردم و همیشه پاور تنها قطعه ای بود تا سال 81 برای من و اکثر فروشنده ها کاملا بی اهمیت و فقط کافی بود که سیستم رو بالا بیاره . و این مسئله برای مشتری هم کافی بود . فکر میکنم سال 81 یا سال 82بود مشتری کیس گرین خواست رفتم یه کیس خریدم نمایندش گفت پاور نداره باید پاورشو سوا بخری . من خیلی عصبانی شدم گفتم این کلاسها چیه گرین میگذاره بابا . نخریدم و به مشتریم گفتم من گرین نمیفروشم . مشتریم هم ناراحت شد و رفت . ولی بعدها به دلیل اینکه گرین جا افتاده بود مجبور شدم دوباره برم سراغش . بعد از چند وقت وقتی بیشتر رفتم دنبال فنی سخت افزار اون موقع فهمیدم که گرین چرا این کار رو کرد . و این رو بگم که اون زمان فقط پاور ریمارک توی بازار بود . و پاور های خوب خیلی کم بود . و من اعتقاد دارم اگر گرین این سری کارها رو انجام نمیداد کسی اصلا به پاور و نوع کیس توجهی نداشت . و پاورهای دیگه هم جا نمی افتادن و شرکتهای دیگه نمیتونستن اینقدر سود از مردم بگیرن . پس کار گرین به نفع اونها هم شده .
هر کالایی خرابیهای خودشو داره . و باید نسبت به تعداد فروش اون کالا خرابیها رو در نظر گرفت اره درسته پاور خرابی زیاد داره ولی روی چه تعداد فروش ؟ من یک فروشگاه جزء هستم ولی روزی نیستش که پاور گرین نفروشم . ( با اینکه اصلا سود نداره ) ( قابل توجه اقای عمرانی ) ولی با خدماتش راحتم . و دلیل دیگه اینکه راحت در دست رسه . و مسئله دیگه باز همیشه پشتوانه داره و همیشه توی بازار موجوده .
این رو اینجا میگم میخوام موجوب دلخوریه کسی نشه . من همیشه میگم تصور کنید چیز خوب وجود نداره و همه بدن . ولی بین بد و بدتر من بد رو انتخاب میکنم .
این رو هم بگم رفتار کاریه اینده سیما همانند شرکتهای خارجی هستش . و احترام به مشتری یادشون نمیره . و خدمات پس از فروششون هم همه میدونن .
یه چیزی یادم رفت به دلیل کم سود بودن کالاهای گرین یکی از دوستان بهم پیشنهاد کرد بیایم گرین رو بکوبونیم و کالاهای دیگه رو با سود بهتری بفروشیم . خیلی خندیدیم با هم . بازار یعنی این .
منرو ببخشید که اینقدر بازاری به قضیه نگاه کردم .
برای همه شما دوستان ارزوی موفقیت میکنم .
آخرین ویرایش توسط saeed_hosseiny در تاریخ 08-03-09 انجام شده است
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
ALIRE7A (08-03-09), arash79 (08-03-09), D J V A H I D (08-03-09), fanus86 (05-01-14), J.Omrani (08-03-09), K A S R A (08-03-09), Labyrinth (10-03-09), Mahdi_Moosavi (08-03-09), saeed25 (08-03-09), vandelin (09-03-09)
J.Omrani (09-03-09), Mahdi_Moosavi (08-03-09)
مشکل حل شد . دوستانی که عکس ها رو نمی دیدند ، یک بار صفحه رو Refresh کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
|
با سلام
لطفا جواب مدیریت سایت رو بدین چون سوالات بنده هم بودن اما هنوز که هنوزه بعد از دو روز جوابی داده نشده در صورتی که جواب دیگران رو دادین مگر سوالات خیلی سخت بود برای شما .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
D J V A H I D (08-03-09), J.Omrani (09-03-09), saeed25 (10-03-09)
فكر ميكنم عكسهائي كه از پاور گرين در مقايسه با پاور كولر مستر توسط مهندس عمراني گذاشت شد هيچ شك و شبهه اي رو باقي نذارد . من فكر ميكنم جائي براي بحث باقي نميماند.
با تشكر از مهندس كه در اين زمان سال كه واقعا گرفتار هستند . لطف كردند مثل هميشه بهترين كار ممكن رو انجام دادند.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks