برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون هستم از توضیحاتتون.
بنده که در پست قبل اشاره کردم. تفاوت scale آن پروژه ها و این پاور از زمین تا آسمان است و حتی بیشتر.
صحبت بنده بیشتر معطوف به علت اختلاف بالای قیمت ها بود که باید ریشه یابی شود و به نتیجه مشخص برسد. چون این اختلاف قیمت ها تا این حد بالا ، بدون دلیل و سبب رخ نمی دهد !!!
و مطمئن باشید از آپولو هوا کردن هم سخت تر است ، چرا که اگر آسان بود ، ما نباید بعد از 30 سال دست گداییمان را برای یک پاور جلوی 4 تا خارجی دراز کنیم و معلوم نباشد آن ها چه قطعاتی برایمان درون آن جعبه فلزی قرار می دهند و به ایران می فرستند. حالا این خارجی خواه سون تیم باشد ، خواه کولر مستر و یا هر شرکت دیگری.
مثل این می ماند که شما بگویید یک مادربرد 80 هزار تومانی و یک مادربرد 120 هزار تومانی از یک شرکت سازنده هیچ تفاوتی با هم ندارند !!!
اصلاً در دنیای سخت افزار و کالاهای مصرفی عموعی مثل این پاور ، تا این حد اختلاف قیمت مشخصاً دلیلی دارد. حالا شما بازار سخت افزار ایران را قبول نداشته باشید، برای من محترم است. بگویید مثل همه چیز های دیگر در ایران رقابتی نیست. خودتان قیمت های بین المللی را مقایسه کنید و تحلیل بفرمایید.
دوست عزیز نمی دانم شما در چه رشته ای فعالیت می کنید ، ولی فقط و فقط چند لحظه تصور کنید تا این حد اختلاف قیمت (آن دو لینک مشخص که دادم و گفتم تازه این پاور سیلور استون – 400 وات است با قیمت 50 دلار. که همه می گویند بی کیفیت است. و تازه همین پاور 400 وات سیلور استون ؛ ساخت سون تیم شماست. آنگاه پاور 535 وات شما هم همین حدود های قیمت می شود. و عرض کردم ، این یعنی 135 وات رایگان برای مصرف کننده ایرانی !!! ).
و یا آن لینک از سایت خود نماینده فروش انگلستان سون تیم که دادم و مشخصا علت تفاوت بالای دو برابری آن را از جناب مهندس عزیز جویا شدم.
این دو لینک جهانی و قیمت هایی تا این حد متفاوت ؛ حتماً علت هایی دارند؟ آیا برای شما منطقی است ؟؟؟ شما چشم بسته قبول می کنید ؟؟ آیا به عنوان مصرف کننده علاقه ای به دانستن علت هایش و یا تفاوت هایش ندارید ؟؟؟ همین که خریده اید و دارد برایتان کار می کند ، کافی است ؟؟؟
دوست عزیز خوشبختانه دنیای قطعات داخلی پاور ، بر خلاف بسیاری از قطعات سخت افزاری بسیار بسیار بزرگتر است و خیلی راحت تر می شود به نتیجه گیری سریع و منطقی رسید. که اغلب قطعات داخلی پاور ، ابعادی بزرگ و درشت دارند. و به راحتی می توان نام سازندگان قطعاتش را دید و پی به کیفیت آنان برد. اگر بحث مادربرد با آن حجم قطعات ریز و درشت بود چه می فرمودید !!!
و نکته جالب اینکه این اختلاف عظیم قیمت فقط و فقط در کشور ما رخ داده است و هیچ کشوری در جهان و یا هیچ سازنده ای در جهان نتوانسته است چنین کاری کند که سون تیم شما کرده است !!! حتی سون تیم همین کار را نتوانسته است در هیچ کشوری انجام بدهد. پس منطقاً یک جای کار می لنگد؟ مشخصا عللی دارد؟
کجای این حرف منطقی و عقلانی و مستند نیست؟؟! سوالات را هم که از شخص مهندس در پست شماره 61 کردم تا سریعاً بحث به سر انجام برسد و مشکل حل شود و همه برویم پی کارمان.
شما بحث نرم افزار را پیش کشیده اید. در حالی که من از ابتدا از سخت افزار سخن گفته ام. پس ترجیح می دهم این بحث را دیگر وارد این همه متن و بحث دیگری که در پی آن می آید نکنم. که آن دنیایی متفاوت است.
بنده که در همان پست 61 از مهندس سوال کردم دلیل این همه اختلاف قیمت چیست، تازه شما می فرمایید : شما چطور میدونید که حجم سفارشات گرین از Seventeam چقدره ؟
در پایان به عرض برسانم من نمی خواهم چیزی را ثابت کنم، و همانگونه که تاکنون عرض کرده ام ادعایی ندارم. فقط میخواهم این اختلاف بالای قیمتی و آن سری سوالات که داشتم ، به پاسخ منطقی و مستدل برسد ، که این به نفع همه ما مصرف کنندگان می باشد.
موفق باشید.
Bookmarks