به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
با اجازه از همگی دوستان، ابتدا می خواهم به بررسی قطعات داخلی آن پاور فوق العاده گرین (به زمان خویش و در مقایسه با هم رده هایش در آن زمان در بازار داخلی) یعنی مدل GP250E4 بپردازم. قبل از هر چیز می بایست به اشتباه خویش در مورد کشور سازنده خازن ورودی آن مدل پاور اعتراف کنم که دلیل اصلی اش ، فراموشی بنده از نوع قطعات داخلی آن پاور (با توجه به گذشت زمان) بود و دلیل دیگرش (که در تصاویر قبلی با رنگ قرمز ان را مشخص نموده بودم) نمای نیمه از یک آرم دایره مانند شبیه به لوگوی هیتاچی بود و چون خودم این نمونه پاور را نداشتم، فقط به عکسی که دوستمان قرار داده بودند، اکتفا نمودم. ولی با توجه به اطلاعات مفیدی که دوست جدیدمان ارائه نمودند، اقدام به جستجو برای یافتن نمونه ای از این پاور کردم و خوشبختانه آن را برروی سیستم یکی از مدیرانمان پیدا کردم که توجه شما را به مشخصات داخلی و دقیق آن جلب می کنم تا خدای ناکرده، چشمان برخی دوستان از عدم رویت این نشان ها، آزرده نگردد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که در تصاویر مشخص شده است، فکر می کنم نیازی به توضیح اضافه تر این حقیر نباشد. فقط به یک نکته که دوست جدیدمان سوال کرده بودند ، پاسخ می دهم و آن اینکه چرا ما در آن موقع تنوع محصول نداشتیم؟
در جواب شما می بایست اعلام نمایم که شما از این تنوع اطلاع نداشتید، گرین در همان زمان دارای چهارده مدل پاور بود (سال 1382) که این مدل (یعنی GP250E4) پایین ترین مدل پاور گرین به شمار می رفت. ما در همان موقع دارای مدل پاورهای GP250E4, GP250S4, GP300E4, GP300S4, GP350S4, GP350S4-2F, GP350S4-2T, GP400S4, GP400S4-2F, GP400S4-2T, GP450S4-2F, GP450S4-2T, GP500S4-2T, GP550S4-2T بود که مشخص کننده رنج توان حقیقی بین 250 الی 550 وات بود که در برخی مدل ها در حالت تک فن، دو فن و سه فن و در رنج قیمت بین 17 الی 60 هزار تومان عرضه می شدند. برای مثال، توجه شما را به نمای داخلی پاور GP250S4 که قیمت آن 19 هزار تومان بود، جلب می کنم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر باز هم نیاز به توضیح بیشتر در مورد این پاور داشتید، با کمال میل در خدمتتان هستم.
با تقدیم احترام
Bookmarks