چه نتیجه خوبی این سیلور استون به دست آورده. تصورش را هم نمی کردم. مطمئنا اگر در چنین توان های بالایی بخواهم تهیه کنم انتخاب اول من خواهد بود.
بسی بخندیم ، البته شما حتما مدلهای زیر 500 وات این برند رو بخرین چون تا اونجایی دوست داشته باشین بهتون کارایی میده چون در توان پائین این برند واقعا عالی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبیش اینه که خودتون جواب خودتون رو میدیدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ادم فراموش کار همینه دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنکته دیگر اینکه پاور کولر مستر با اینکه ساخت AcBel هست و خود AcBel هم حضور داشته است، ولی نتایج کولر میستر بیشتر از AcBel شده
خوب این همون نکته ای هست که شما اصلا دوست ندارین بهش اشاره کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر محصولات سون تیم خوب هستند و محصولات معتبر جهانی دارد که بنده هم منکر یک سری آن ها نمی شوم؛ چرا گرین عین همان کدها را وارد نمی کند (مانند بسیاری از پاورهای معتبر شرکت های دیگر در ایران) تا هم خیال خود و خیال خریدار را راحت کند. و خریدار با آرامش و اطمینان خریداری کند.
شما همچنان منکر این هستین که به جایی وابسه هستین و من هم همچنان اصرار بر این دارم که به جایی وابسته هستید حالا از ما اصرار و از شما انکار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks