من خودم بشخصه با این مورد برخورد کردم در چه زمانی اوایل که P4P800X تازه آمده بود بعد از سه ماه این بلا بر سر ما نیز نازل شد ولی دلیل پاور نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xsixsi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قدیم ها یعنی حدودا سال 82 - 83 پاوری داشتم به اسم رویال استار که هنوز که هنوزه داره برای یکی از دوستام که بهش دادم کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم این نبود که حتما بعد از چند سال پیشرفت صورت میگیرد این جمله رو دوباره میگم
تغییر در دقیقه امکان پذیر است چه برسد به سال ...
بسی موارد دیدم که بعد از چند سال پیشرفت که چه عرض کنم پس رفت داشتند
موردی دیگه اینکه من پاور رو نگفتم دیگر محصولات رو گفتم چون بررسی پاور کار هرکسی نیست
سایت های بزرگ منظورم نبود منظورم این بود امکان صحت نوشتار نیز 100 درصد نیست ( قبول ندارید ؟ )
یکجا سوال کردید من P5K-E رو از کجا میدونم برای ایسوز هست جوابتون رو با یک مورد میدم که امیدوارم مفهموم باشه
بعضی موارد رو باید آدم باور کنه چون هرچقدر بیشتر تحقیق کنه بدتر گیج میشه ( اجبار بر باور )
یکی از مشکلات داخل ایران این هست که هر چی بشنون باور میکنن ( چه خوبی و چه بدی )
این مثال که میگه هرچقدر پول بدی آش میخوری اگر طرف گرون فروش بود چی ( مزاح ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks