J.Omrani (07-03-09)
من خودم بشخصه با این مورد برخورد کردم در چه زمانی اوایل که P4P800X تازه آمده بود بعد از سه ماه این بلا بر سر ما نیز نازل شد ولی دلیل پاور نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xsixsi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قدیم ها یعنی حدودا سال 82 - 83 پاوری داشتم به اسم رویال استار که هنوز که هنوزه داره برای یکی از دوستام که بهش دادم کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم این نبود که حتما بعد از چند سال پیشرفت صورت میگیرد این جمله رو دوباره میگم
تغییر در دقیقه امکان پذیر است چه برسد به سال ...
بسی موارد دیدم که بعد از چند سال پیشرفت که چه عرض کنم پس رفت داشتند
موردی دیگه اینکه من پاور رو نگفتم دیگر محصولات رو گفتم چون بررسی پاور کار هرکسی نیست
سایت های بزرگ منظورم نبود منظورم این بود امکان صحت نوشتار نیز 100 درصد نیست ( قبول ندارید ؟ )
یکجا سوال کردید من P5K-E رو از کجا میدونم برای ایسوز هست جوابتون رو با یک مورد میدم که امیدوارم مفهموم باشه
بعضی موارد رو باید آدم باور کنه چون هرچقدر بیشتر تحقیق کنه بدتر گیج میشه ( اجبار بر باور )
یکی از مشکلات داخل ایران این هست که هر چی بشنون باور میکنن ( چه خوبی و چه بدی )
این مثال که میگه هرچقدر پول بدی آش میخوری اگر طرف گرون فروش بود چی ( مزاح ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (07-03-09)
مقاله بررسی پاور های رنج 850-900 گویا توی سایت شهر سخت افزار پابلیش شده اون را ببینید تا از کیفیت این پاور ها در سال های جدید اطلاع پیدا کنید . این طور که توی مقاله نوشته شده از شرکت های زیادی نمایندگانی وجود داشتند .
ایشالله شاهد تست هایی در رنج های دیگه هم باشیم تا این دوست عزیزمون هم دیگه ناراضی نباشند .
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
J.Omrani (07-03-09)
با سلام
پنج پادشاه در یک اقلیم
مدرک رو میکنیم که گرین عالی هست ، و خواهشا نگو تقلب شده که اصلا قابل پذیرش نیست چون این تست در حضور حداقل 20 نفر انجام شد و همه هم توی اطلعات پاور برای خودشون حرفی برای گفتن دارن پس حرفی در مورد اینکه این تست رو زیر سوال ببرید نزنید هرچند که نمیتونید این کار رو بکنید .
http://www.shahrsakhtafzar.com/other...in-a-test.html
منتظر رده پائین باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (07-03-09)
بله از تمامی برندها به جز سیلور استون مسئول R&D حضور داشتن در واقع در مقابل نماینده همونشرکت تست انجام میشدمقاله بررسی پاور های رنج 850-900 گویا توی سایت شهر سخت افزار پابلیش شده اون را ببینید تا از کیفیت این پاور ها در سال های جدید اطلاع پیدا کنید . این طور که توی مقاله نوشته شده از شرکت های زیادی نمایندگانی وجود داشتند .
ایشالله شاهد تست هایی در رنج های دیگه هم باشیم تا این دوست عزیزمون هم دیگه ناراضی نباشند .
J.Omrani (07-03-09)
چه نتیجه خوبی این کولرمستر به دست آورده. تصورش را هم نمی کردم. مطمئنا اگر در چنین توان های بالایی بخواهم تهیه کنم انتخاب اول من خواهد بود.
نکته دیگر اینکه پاور کولر مستر با اینکه ساخت AcBel هست و خود AcBel هم حضور داشته است، ولی نتایج کولر مستر بهتر از AcBel شده. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد پاوری هم که توسط TT ارائه شده جزو پاورهای قدیمی است. سالیان سال است که دیگر توسط TT تولید نمی شود. اگر سری جدید را آورده بود، یکی از مدعان بود.
و سرانجام اینکه ای کاش پاور Enermax سری Galexy , Revolution را هم جزو این تست آورده بودید.
و یک امتیاز هم برای برند شرکت های مختلف قایل می شدید.
آخرین ویرایش توسط xsixsi در تاریخ 04-03-09 انجام شده است
J.Omrani (07-03-09)
عزیزم مقاله را خوندید اصلا ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من کامل کامل خوندمش 28 صفحه کامل . به این نتیجه رسیدم که پاور گرین توی اون رنج قدرت خیلی خوبی داره و کولر مستره هم همین طور . حالا توی کدوم تست به این نتیجه رسیدید که سیلور استون بهترینه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xsixsi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
J.Omrani (07-03-09)
|
چه نتیجه خوبی این سیلور استون به دست آورده. تصورش را هم نمی کردم. مطمئنا اگر در چنین توان های بالایی بخواهم تهیه کنم انتخاب اول من خواهد بود.
بسی بخندیم ، البته شما حتما مدلهای زیر 500 وات این برند رو بخرین چون تا اونجایی دوست داشته باشین بهتون کارایی میده چون در توان پائین این برند واقعا عالی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبیش اینه که خودتون جواب خودتون رو میدیدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ادم فراموش کار همینه دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنکته دیگر اینکه پاور کولر مستر با اینکه ساخت AcBel هست و خود AcBel هم حضور داشته است، ولی نتایج کولر میستر بیشتر از AcBel شده
خوب این همون نکته ای هست که شما اصلا دوست ندارین بهش اشاره کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر محصولات سون تیم خوب هستند و محصولات معتبر جهانی دارد که بنده هم منکر یک سری آن ها نمی شوم؛ چرا گرین عین همان کدها را وارد نمی کند (مانند بسیاری از پاورهای معتبر شرکت های دیگر در ایران) تا هم خیال خود و خیال خریدار را راحت کند. و خریدار با آرامش و اطمینان خریداری کند.
شما همچنان منکر این هستین که به جایی وابسه هستین و من هم همچنان اصرار بر این دارم که به جایی وابسته هستید حالا از ما اصرار و از شما انکار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (07-03-09)
دوستان ..
اونطوری که من برداشت کردم , تاپیک داره بدون هدف و جهت گیری مناسب پیش میره و احتمالا شاهد کل کل دوستان با هم خواهیم بود.
همانطور که متوجه شدید , مقاله مربوط به تست گروهی پاور ها منتشر شده و مستندی مناسب جهت بررسی قابلیت های چند پاور متفاوت خواهد بود. بنابراین اگر این تاپیک همچنان بدون هدق پیش بره قطعا بسته خواهد شد.
با تشکر ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
با توجه به نتایج تستها که مشخص کننده خیلی چیزها هست بهتره این تاپیک بسته بشه هرچند که ایشون اول میگفتن کلا محصولات گرین فاقد کیفیت هستن و البته با توجه به رنج توان بالای تستها فکر کنم ایشون به رده پائین الان گیر بدن که کلا این بحث به جایی نمیرسه چون ایشون میخوان یه محصول چند سال پیش رو به عنوان یک مشت از خرمن مثال بزنن و قبول نخواهند کرد . در ضمن ایشون میتونن برای یه پاور 50 تمونی همون 90 رو تقدیم کنن تا راضی باشن . در مقابل یه پاور 20 تومنی در صورتی که همون پاور در کشور تولی کننده اصلی 40 دلار هست . یعنی برای یه قطعه بیش از چهار برابر هزینه کنیم .
آخرین ویرایش توسط ALIRE7A در تاریخ 04-03-09 انجام شده است
D J V A H I D (04-03-09), J.Omrani (07-03-09), vandelin (09-03-09)
حالا من از روی عجله یک اشتباه تایپی کردم و به جای اینکه بنویسم کولر مستر نوشتم سیلور استون. شما که تا این اندازه نکته سنج هستید، هنوز یک پاسخ منطقی به بسیاری از سوالات مستند ذکر شده نداده اید. شاید مثل همان مهندس عزیزمان که فرمودند دو خازن ژاپنی در قسمت ورودی.
J.Omrani (07-03-09)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks