پاسخ: تطابق کد محصولات گرین با سون تیم - درخواست راهنمایی
نقل قول:
امیر جان ؛
تمام سوالات و نکات شما را با همان دقتی که فرموده بودید و انتظار داشتید خواندم.
بله. عرض کردم ، بعد از نصب سیستم، و پارتشین هارد و نصب ویندوز و درایورهای آن، که همه اینها چند ساعت طول کشید، به طور ناگهانی سیستم خاموش شد. به خاطر دارم آن مادربورد هم asus بود. حتی روی بورد آن هم مانند امروزه چراغ سبز رنگ LED داشت که روشن بود و نشان می داد برق وارد مدار شده است.
تمام قطعات را چک کردم و سر انجام تا حدی زیادی مطمئن شدم مادربورد سوخته است. نکته جالب توجه اینکه حتی آن چراغ مادربورد روشن بود ولی سیستم روشن نمی شد.
به نمایندگی رفتم و از طریق آنان مطمئن شدم مشکل از مادربورد است. هیچ نشانه ای از بو یا مشکلی که نشان دهد بورد در اثر مشکل پاور از بین رفته است دیده نمی شد. که اگر دیده می شد گارانتی مادربوردی به رایگان تحویل نمی داد. بعد از بررسی توسط گارانتی با آن وسواس فوق العاده، یک بورد جدید معادل آن گرفتم.
بعد از نصب بورد دوم؛ مانند بار اول بدون مشکلی سیستم روشن شد. با آن چند ساعت کار کردم و سرانجام سیستم را خاموش کردم. و همانگونه که اشاره کردم متاسفانه بعد از یکی دو روز مجدداً سیستم روشن نمی شد ولی چراغ LED بورد asus سبز رنگ بود. بعد از کلی مکافات، حتی با پرداخت هزینه به گارانتی مادبورد (که زیر بار نمی رفتند، قطعات دیگر سیستم را تست کنند) سرانجام کلیه قطعات تست شد و مشکل مجدداً از بورد بود.
من برخلاف تصور شما با توجه به روشن بودن چراغ تعبیه شده در روی بورد تصور اینکه این پاور باعث سوختن بورد بشود را نمی کردم. و وقتی متوجه آن شدم که یک بورد از خود نمایندگی هم سوخت و آنان این مسئله را تایید کردند.
دوباره به مثال شما به خوبی توجه کردم. صحبت از رفع اشکال و مدت زمان 7 ساله و پیشرفت و ..... میفرمایید.
شما 2 مثال زده اید. اجازه بدهید مثال شما را با مثالی دیگر نقض کنم. از تمامی کسانی که اتومبیل پیکان مدل های قدیم را که تولید شرکت ایران خودرو بوده، بپرسید آیا کیفیت مدل های قدیم بهتر بود یا مدل هایی که تا قبل از متوقف شدن تولید پیکان تولید می شد؟ آیا صرف گذشت زمان مهر تایید است بر کیفیت یک محصول؟! آیا دولت به قول شما به ایران خودرو نرسید؟ تعرفه بالا که هم اکنون نیز حدود 90 درصد برای واردات ماشین خارجی است. انواع و اقسام پیش فروش ها، خرید مدرن ترین ماشین آلات روز دنیا. و هر آنچه فکرش را بفرمایید از انواع حمایت مادی و معنوی از آن شرکت دولتی کردند. رسیدن بیشتر از این امکان دارد؟ خود شما بفرمایید چه شد؟ از تولید کننده به مونتاژ کننده تبدیل شد. آیا صرف گذشت زمان نشان دهنده ارتقای کیفیت است؟!!
آیا خانه هایی که در زمانی کمتر از 10 سال پیش در بم ساخته شده بودند با کیفیت تر بودند یا خانه های ساخت 40 سال پیش؟ زلزله دلخراش که باعث کشته شدن نزدیک به 40 هزار نفر در آن حادثه شد، نشان داد هر دو بی کیفیت بودند. یکی از یکی بدتر. آیا زمانی طولانی طی نشده بود؟ آیا تکنولوژی و پیشرفت که میفرمایید در ساخت آن خانه های جدید داخل نشده بودند؟ پس چرا هر دو خراب شدند و صاحبانش را به کام مرگ کشاندند؟ امیر عزیز. و اضافه کنید هزار هزار مثال دیگر را در کشور ما و مثال های جهانی دیگر.
به همین دلیل هم است که من اصلاً صورت مساله را پاک نمی کنم و کاملاً علمی و با مقایسه کیفیت قطعات به کار رفته در پاور و اینکه ساخت چه شرکت هایی هستند و مقایسه سطح قیمت جهانی آن، بحث را پیگری کردم.
شما فرمودید چرا بحث 7 سال پیش را جلو کشیده اید. اولا من آن پاور و کیسش را اسفند ماه سال 82 خریدم. پس هفت سال نمی شود. ثانیاً در عنوان تاپیک درخواست راهنمایی درباره کدهای سون تیم و گرین را کردم، که فرمودند سون تیم برای ما سفارشی تولید می کند و کد ها یکسان نیست. قصد من خرید پاور جدید است و در ضمن مشکل سال های گذشته را بیان کردم و مجدداً سوال پرسیدم که آیا کیفیت و پیشرفتی حاصل شده در این محصولاتتان؟؟ که با مقایسه ای که خود با دلایل و مستندات انجام داده ام و باز خوردی که از دوستان طی پیام خصوصی دریافت کردم، به هیچ وجه کیفیت قابل قبول حاصل نشده است.
در مورد پاورهای خارجی فرموده اید، که شخص شما بیشتر از 100 مورد دیده اید که محصول مورد برسی قرار گرفته در سایت دیگری بدترین است. و همچنین فرموده اید آن سایت ها پول گرفته اند تا بعضی موارد را نگه دارند!!!
دوست من در ابتدا خواهش می کنم، چند مورد از همان مورد اولی را که دیده اید پاوری در سایتی بهترین و در سایت دیگر بدترین هستند را مشخصاً با آدرس برای بنده و دوستان دیگر مستنداً قرار دهید تا ما هم بیشتر آشنا شویم.
ثانیاً فرموده اید: آیا شما اطمینان دارید پاوری که در بررسی میبینید همان به دست شما میرسد؟ من از خود شما می پرسم از کجا اطمینان دارید آن مادربورد Asus P5K-E که خریده اید ساخت asus است؟ از کجا فهمیده اید P5K-E است؟ آیا مستقیماً از شرکت Asus خریده اید؟ دوست من این بحث ها به راحتی قابل اثبات است. همانگونه که در مورد نماینده سیلور استون لو رفت و به قول معروف آبروی نماینده به کند کشیده شد. ما به لطف خدا در دوره ای هستیم که وفور اطلاعات هست. دسترسی به اطلاعات به سادگی انجام می شود.
ثالثاً بحث گرفتن پول توسط نویسندگان review و مخفی نگه داشتن مواردی را مطرح میفرمایید. اولاً اینکه اعتبار یکسری از این شرکت های بین المللی به قدری زیاد هست که این صحبت ها کاملاً خنده آور است. و حتی تعداد سایت های معتبر که درباره محصولی review و بنچ مارک قرار می دهند و می نویسند به قدری زیاد هست که اگر آن شرکت تولید کننده پاور و یا هر شرکت دیگر بخواهد به اینان پول یا باج بدهد، تمام سود شرکت را باید دو دستی تقدیم کند و تعطیل کند و برود بیشتر به نفعش است.
شما جای دیگری اشاره کرده اید: "این رو هم یادآوری میکنم اگر گرین نبود شما یک پاور 550 واتی رو باید بالاترین قیمت الانش میخریدید". امیر عزیز ؛ همان موقعی که آن پاور 250 واتی گرین را که لیبل 350 واتی (که به قول مهندس توان peack اش بود) در سال 82 قیمتی حداکثر 17 تا 18 هزار تومان داشت، بنده از آن کیفیت استفاده نکردم و پاوری با بیش از 2 برابر قیمت اما با کیفیتی مثال زدنی و برندی معتبر خریدم. هنوز هم مطمئن باش کسانی که درک صحیح و منطقی از کیفیت و مشکلاتی که باعث انتخاب یک پاور بد می شود دارند؛ هنوز که هنوزه از این مارک ها استفاده نمی کنند.
در پایان این را هم عرض کنم، در خرید تمام قطعات کامپیوتر، به عنوان مثال یک کارت گرافیک؛ مصرف کننده دقت می کند، چرا؟؟؟ دلیلش این است که با کارت های مدل های قدیمی نمی تواند بازی های روز را اجرا کند.
اما تفاوت یک پاور خوب یا پاور بد را به ندرت متوجه می شود. چون سنگ محکی ندارد. چون پاور خوب و بد هر دو سیستم را روشن می کنند و اصلاً تفاوت محسوسی در استفاده از یک مارک معتبر با یک مارک معتبرتر نمی بیند. حداکثر همین است که ولتاژهای خروجی را با یک سری نرم افزار ها مشاهده کند.
حداکثر هیمن قدر است که سیستم قفل نکند در حین بازی، حداکثر همین است که سیستم به طور ناگهانی ریست نکند و امثال این مثال های ساده.کاهش عمر قطعات و هزاران مشکل دیگر را متوجه نمی شود چون به چشم نمی تواند ببیند.
ولی کوچکترین مشکلی در گرافیک بازی را چون با دو چشم می بیند، می تواند تشخیص دهد و حاضر است برای کیفیت کارت های گرافیک جدید پول خرج کند. چون تفاوت با چشم ملموس است.
این را هم بدان، که هر چقدر پول بدهی ، همان مقدار آش میخوری. پس گرین با این قیمت هایش به کسی لطف نمی کند. در بهترین شرایط معادل پولتان به شما پاور می دهد و نه بیشتر از آن.
موفق و وموید باشید.
من خودم بشخصه با این مورد برخورد کردم در چه زمانی اوایل که P4P800X تازه آمده بود بعد از سه ماه این بلا بر سر ما نیز نازل شد ولی دلیل پاور نبود
من قدیم ها یعنی حدودا سال 82 - 83 پاوری داشتم به اسم رویال استار که هنوز که هنوزه داره برای یکی از دوستام که بهش دادم کار میکنه :yes:
منظورم این نبود که حتما بعد از چند سال پیشرفت صورت میگیرد این جمله رو دوباره میگم
نقل قول:
تغییر در دقیقه امکان پذیر است چه برسد به سال ...
بسی موارد دیدم که بعد از چند سال پیشرفت که چه عرض کنم پس رفت داشتند
موردی دیگه اینکه من پاور رو نگفتم دیگر محصولات رو گفتم چون بررسی پاور کار هرکسی نیست
سایت های بزرگ منظورم نبود منظورم این بود امکان صحت نوشتار نیز 100 درصد نیست ( قبول ندارید ؟ )
یکجا سوال کردید من P5K-E رو از کجا میدونم برای ایسوز هست جوابتون رو با یک مورد میدم که امیدوارم مفهموم باشه
بعضی موارد رو باید آدم باور کنه چون هرچقدر بیشتر تحقیق کنه بدتر گیج میشه ( اجبار بر باور )
یکی از مشکلات داخل ایران این هست که هر چی بشنون باور میکنن ( چه خوبی و چه بدی )
این مثال که میگه هرچقدر پول بدی آش میخوری اگر طرف گرون فروش بود چی ( مزاح ) :1. (38):
موفق باشی
:give_rose:
مقاله بررسی پاور های رنج 850-900 گویا توی سایت شهر سخت افزار پابلیش شده اون را ببینید تا از کیفیت این پاور ها در سال های جدید اطلاع پیدا کنید . این طور که توی مقاله نوشته شده از شرکت های زیادی نمایندگانی وجود داشتند .
ایشالله شاهد تست هایی در رنج های دیگه هم باشیم تا این دوست عزیزمون هم دیگه ناراضی نباشند .
با سلام
پنج پادشاه در یک اقلیم
مدرک رو میکنیم که گرین عالی هست ، و خواهشا نگو تقلب شده که اصلا قابل پذیرش نیست چون این تست در حضور حداقل 20 نفر انجام شد و همه هم توی اطلعات پاور برای خودشون حرفی برای گفتن دارن پس حرفی در مورد اینکه این تست رو زیر سوال ببرید نزنید هرچند که نمیتونید این کار رو بکنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منتظر رده پائین باشید :great:
نقل قول:
مقاله بررسی پاور های رنج 850-900 گویا توی سایت شهر سخت افزار پابلیش شده اون را ببینید تا از کیفیت این پاور ها در سال های جدید اطلاع پیدا کنید . این طور که توی مقاله نوشته شده از شرکت های زیادی نمایندگانی وجود داشتند .
ایشالله شاهد تست هایی در رنج های دیگه هم باشیم تا این دوست عزیزمون هم دیگه ناراضی نباشند .
بله از تمامی برندها به جز سیلور استون مسئول R&D حضور داشتن در واقع در مقابل نماینده همونشرکت تست انجام میشد
چه نتیجه خوبی این کولرمستر به دست آورده. تصورش را هم نمی کردم. مطمئنا اگر در چنین توان های بالایی بخواهم تهیه کنم انتخاب اول من خواهد بود.
نکته دیگر اینکه پاور کولر مستر با اینکه ساخت AcBel هست و خود AcBel هم حضور داشته است، ولی نتایج کولر مستر بهتر از AcBel شده. :gasp:
کد پاوری هم که توسط TT ارائه شده جزو پاورهای قدیمی است. سالیان سال است که دیگر توسط TT تولید نمی شود. اگر سری جدید را آورده بود، یکی از مدعان بود.
و سرانجام اینکه ای کاش پاور Enermax سری Galexy , Revolution را هم جزو این تست آورده بودید.
و یک امتیاز هم برای برند شرکت های مختلف قایل می شدید.
نقل قول:
چه نتیجه خوبی این سیلور استون به دست آورده. تصورش را هم نمی کردم. مطمئنا اگر در چنین توان های بالایی بخواهم تهیه کنم انتخاب اول من خواهد بود.
نکته دیگر اینکه پاور کولر مستر با اینکه ساخت AcBel هست و خود AcBel هم حضور داشته است، ولی نتایج کولر مستر بیشتر از AcBel شده. :gasp:
کد پاوری هم که توسط TT ارائه شده جزو پاورهای قدیمی است. سالیان سال است که دیگر توسط TT تولید نمی شود. اگر سری جدید را آورده بود، یکی از مدعان بود.
و سرانجام اینکه ای کاش پاور Enermax سری Galexy , Revolution را هم جزو این تست آورده بودید.
و یک امتیاز هم برای برند شرکت های مختلف قایل می شدید.
عزیزم مقاله را خوندید اصلا ؟ :1. (27): من کامل کامل خوندمش 28 صفحه کامل . به این نتیجه رسیدم که پاور گرین توی اون رنج قدرت خیلی خوبی داره و کولر مستره هم همین طور . حالا توی کدوم تست به این نتیجه رسیدید که سیلور استون بهترینه ؟ :1. (2):
چه نتیجه خوبی این سیلور استون به دست آورده. تصورش را هم نمی کردم. مطمئنا اگر در چنین توان های بالایی بخواهم تهیه کنم انتخاب اول من خواهد بود.
بسی بخندیم ، البته شما حتما مدلهای زیر 500 وات این برند رو بخرین چون تا اونجایی دوست داشته باشین بهتون کارایی میده چون در توان پائین این برند واقعا عالی هست :lol: لول :lol:
:1. (38): :1. (38): :1. (38): :1. (38): :1. (38): :1. (38): :lol:
نقل قول:
نکته دیگر اینکه پاور کولر مستر با اینکه ساخت AcBel هست و خود AcBel هم حضور داشته است، ولی نتایج کولر میستر بیشتر از AcBel شده
خوبیش اینه که خودتون جواب خودتون رو میدیدن :1. (38): ادم فراموش کار همینه دیگه :lol:
نقل قول:
اگر محصولات سون تیم خوب هستند و محصولات معتبر جهانی دارد که بنده هم منکر یک سری آن ها نمی شوم؛ چرا گرین عین همان کدها را وارد نمی کند (مانند بسیاری از پاورهای معتبر شرکت های دیگر در ایران) تا هم خیال خود و خیال خریدار را راحت کند. و خریدار با آرامش و اطمینان خریداری کند.
خوب این همون نکته ای هست که شما اصلا دوست ندارین بهش اشاره کنید :1. (38):
شما همچنان منکر این هستین که به جایی وابسه هستین و من هم همچنان اصرار بر این دارم که به جایی وابسته هستید حالا از ما اصرار و از شما انکار :1. (38):
دوستان ..
اونطوری که من برداشت کردم , تاپیک داره بدون هدف و جهت گیری مناسب پیش میره و احتمالا شاهد کل کل دوستان با هم خواهیم بود.
همانطور که متوجه شدید , مقاله مربوط به تست گروهی پاور ها منتشر شده و مستندی مناسب جهت بررسی قابلیت های چند پاور متفاوت خواهد بود. بنابراین اگر این تاپیک همچنان بدون هدق پیش بره قطعا بسته خواهد شد.
با تشکر ..
با توجه به نتایج تستها که مشخص کننده خیلی چیزها هست بهتره این تاپیک بسته بشه هرچند که ایشون اول میگفتن کلا محصولات گرین فاقد کیفیت هستن و البته با توجه به رنج توان بالای تستها فکر کنم ایشون به رده پائین الان گیر بدن که کلا این بحث به جایی نمیرسه چون ایشون میخوان یه محصول چند سال پیش رو به عنوان یک مشت از خرمن مثال بزنن و قبول نخواهند کرد . در ضمن ایشون میتونن برای یه پاور 50 تمونی همون 90 رو تقدیم کنن تا راضی باشن . در مقابل یه پاور 20 تومنی در صورتی که همون پاور در کشور تولی کننده اصلی 40 دلار هست . یعنی برای یه قطعه بیش از چهار برابر هزینه کنیم .
حالا من از روی عجله یک اشتباه تایپی کردم و به جای اینکه بنویسم کولر مستر نوشتم سیلور استون. شما که تا این اندازه نکته سنج هستید، هنوز یک پاسخ منطقی به بسیاری از سوالات مستند ذکر شده نداده اید. شاید مثل همان مهندس عزیزمان که فرمودند دو خازن ژاپنی در قسمت ورودی.