حسام جان كاش مسائل شخصيمن رو اينجا مطرح نميكنيد . من دنبال مطلب بودم . گفتم نويسندش هادي معماريان تعمير كار دريا هستند كه قبلا همكار آقاي عمراني بودند و بدون هيچ قصد خاصي اين مطلب رو گذاشتم . اگر ميدونستم اين نوشته مهندس هست اين كار رو نميكردم . از اين بابت از همه رفقا عذر ميخوام . من نگفتم اميد مقصره بعد اون مكالمه شخصي من و تو بود به عنوان درد دل بود نه يك مطلب پابليك . ميدونم اشتباه كردم . ولي يادته 10 سال بيكار بودم كي كمكم كرد . براي همين شركت گرين من خيلي زحمت كشيدم . يعتي نميشد كاري برايم كنند . حسام جان من اگر گفته باشم شما رشوه كرديد همينجا ازت معذرت ميخوام . درباره اين مقاله تو سايت دريا بود گفتم شايد مفيد باشه پرسيدم گفتنتد تو روزنامه آيا هم چاپ شده پس نميدونستم مهندس نوشته . ولي آقاي نيما با تهمت به دريا و كلاهبرداري وضعيت رو بدتر كردند همينجا ميگم من كاري به برند گرين ندارم . اگر اشتباه كردم از تمام دوستان معذرت ميخواهم به جز آقاي نيما كه متعصبانه به موضوع داشتند .
در كل بديهام رو قبول دارم ازت معذرت ميخواهم . ممكنه هر كس اشتباه كنه اگر تو رفيقم نبودي مثل برادرم خصوصي ترين مسائل رو بهت نميگفتم . اگر ناراحتت كردم ببخشيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه من راوي اين مطلب بودم و فقط از سايت دريا نقل كردم
باز هم بببخشيد
از تو رفيق ميخوام دست از بد بيني برداري تو هم كم به من حرف نزدي . ولي درست نبود اينجا مطرح كنيد من از استاد معذرت ميخواهم قبل از پست شما پخ خصوصي دادم بهشون
ممنون
-------------------------------
جواد جان من با مهندس صحبت ميكنم لطفا اين بحث رو تموم كنيم . ببخشيد رفقا

Bookmarks