گل کم بود به سبزه هم آراسته شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیدم شما در حد و اندازه ای نیستید که به همچین پستی بزنید یه گوگل کردم دیدم به به چه شود !!!!!!!!!
آقای امید خان دزدی که شاخ و دم نداره این کار شما یعنی دزدی
این مطلبی که شما اینجا نوشتید کپی مطلب آقای مهندس عمرانی هستش در مورد پاورهای گرین و پاورهای غیر استاندارد
متاسفانه این مطلب قدیمی در شهر سخت افزار درج شده که در حال حاظر نتونستم اونو پیدا کنم ولی کپی اون توسط ادمین بیت ایران با ذکر منبع در این لینک موجود هستش ( پست دوم )
http://bitiran.com/f1129/%D8%A2%D9%8...%B2-40073.html
که عینا اینجا کپی میکنم
امید خان نمیدونم با این روال میخواهید به کجا برسید ولی این روش به نظر ینده یه کلاه برداری حساب میشهپاسخ آقاي مهندس عمراني:
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
این موضوع ( صدای وز وز پاور) به ولتاژ القایی مربوط نمی باشد. طبق استاندارد، هر پاور می بایست در قسمت فیلترینگ ورودی خود ، دارای دو خازن تخلیه اضافه ولتاژ های ناگهانی شبکه باشد. تست HI POT یکی از بهترین روشهای تست این تخلیه ولتاژ می باشد که عموما برای پاور، ولتاژی بین 1800 الی 3200 ولت را در ورودی در نظر می گیرند. این خازنها به گونه ای در این قسمت تعبیه می شوند که یک پایه اشان برروی گراند و به صورت مشترک است و پایه دوم هر کدام برروی فاز و نول وصل شده است. در هر حالتی ، این خازنها نیمی از ولتاژ ورودی پاور را می بایست به بدنه تخلیه نمایند ولی جریان آن می بایست زیر 0.200A باشد. با توجه به ولتاژ برق شهری ما، (200 الی 220 ولت) اگر پاوری کمتر از 100 الی 110 ولت به بدنه منتقل نماید، در طراحی و یا نوع قطعه مورد استفاده در این قسمت دارای اشکال بوده است.
بهترین روش تخلیه این ولتاژ، تعبیه و کابل کشی مخصوص ارت در سیم کشی ساختمان است. خوشبختانه این موضوع در حال حاضر اجباری شده است ولی متاسفانه در گذشته اینگونه نبوده که موجب بروز خسارتهای مالی زیادی به مصرف کنندگان و تحمیل ضررهای مالی بسیاری برای دولت شده است.
البته لمس این ولتاژ و احساس آن برروی بدنه کیس ، به مکان و نوع استفاده کاربر مرتبط می باشد. شما اگر با پای غیر مسلح و چسبیده به زمین، به کیس خود دست بزنید ، بیشترین حالت این ولتاژ را احساس خواهید نمود ولی در همان شرایط اگر کفش به پایتان باشد یا فرش زیر پایتان باشد ( به شرطی که قسمت دیگری از بدنتان با زمین یا ابزارهای متصل به آن ، تماس نداشته باشد) این ولتاژ را احساس نخواهید نمود.
[تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد]
در عکس فوق ( سمت راست) نمونه پاور از رده خارج شده 250 وات گرین را با این دو خازن ملاحظه می فرمایید و در قسمت چپ عکس فوق یک نمونه غیر استاندارد از پاورهای بازار را ملاحظه می فرمایید. پاور سمت راست در این تست ، ولتاژ 105 ولت برروی بدنه خود داشت در حالی که پاور سمت چپ ، ولتاژی در حدود 45 ولت را برروی بدنه داشت. اغلب ما ممکن است فکر کنیم که پاور سمت چپ نتیجه بهتری داشته است، در حالی که اینچنین نیست و شما به وضوح مشاهده می فرمایید که این پاور اصلا دارای این خازنها نیست! پس طبیعی است که ولتاژ پایین تری نشان دهد. وجود این خازنها در مواقع خاص به کمک می آیند ( اضافه ولتاژ های ناگهانی شبکه مانند رعد و برق و...) و مانع از آسیب کلی سیستم ما می شوند. البه به شرطی که قبلا نسبت به تخلیه این ولتاژ اقدام نموده باشیم. پس بهتر است اگر سیم کشی ساختمان ما ، راهکاری برای ارت ارائه ننموده است، خودمان اقدام به این کار نماییم و با یک سیم ، بدنه کیسمان را به رادیاتور یا لوله آب در نزدیکی آن محل متصل نماییم. (لوله گاز به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود).
حتی در هنگام استفاده از UPS نیز شما نیاز به تعریف ارت خواهید داشت. معمولا پریز خروجی UPS دارای ارت می باشد. با توجه به اینکه دوشاخه پاورهای استاندارد نیز دارای ارت می باشد، پس تعریف ارت برای خود UPS کفایت می کند و نیازی نیست که PC را دستکاری نماییم.
...[قسمت*هاي نقطه چين پاسخ ايشان به سوال ديگرم در مورد UPS بود كه به اين بحث ارتباطي ندارد]
...
...
با تقدیم احترام
یه مطلب رو بردارید و عکسهاشو عوض کنید و بعد روی نت هر جا رسیدید کپی کنید
امروز این پستتون رو از تمام فرومها حذف کنید وگرنه در تمام اونها باهاتون برخورد میکنم
Bookmarks