دمای 45 درجه برای این حالت , دمای مناسبیه!نقل قول:
اگر اهل اورکلاک هستی یه سیستم واترکولینگ خوب تهیه کن! از فکر تعویض کیس هم بیا بیرون!
Printable View
دمای 45 درجه برای این حالت , دمای مناسبیه!نقل قول:
اگر اهل اورکلاک هستی یه سیستم واترکولینگ خوب تهیه کن! از فکر تعویض کیس هم بیا بیرون!
سلام من یه سیستم دارم با این مشخصات
ram 4
cpu pentium dual core 5200 intel
gerafic 1
hard 500
مادر بردمم گیگابایته
پاور queen
واینا اصلا به این سوالم مربوط نیست فقط گفتم شاید نیاز باشه
===============================
اما سوال من من یک کیس بدرد نخورد به نام smart دارم که خیلی کوچیک هست از دوستان که توی کار کیس هستند من تحقیق کردم دیدم کیس گرین بهتره من میخوام کیسم رو عوض کنم فقط کیس رو میخواستم یک کیس خوب بهم معرفی کنید من شبها تا صبح سیستمم رو میزنم زیر دانلود میخوام تحویه اش کامل و درست و بی نقص باشه اگه لازم باشه پاورمم عوض میکنم و یک پاور قوی میگیرم فقط از شما میخوام که یک کیس بین قیمت 60 تا 100 هزار تومن بهم معرفی کنید که عمرانه باشه من شب بزنم زیر دانلود خیالم از سیستم تهویه راحت باشه از همه نظر
ممنون میشم راهنمایی کنید
علیک سلام
اربیت، مگنم 2
تحویه خوب، ظاهر زیبا، قیمت پایین(هر دو زیر 60هزار تومن)
ساختار هردو یکیه و تفاوتشون تو پنل جلو هست
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
می تونی کمتر هزینه کنی و از کیس Wee استفاده کنی.فکر می کنم قیمتی در حدود 35 هزار تومان داشته باشی در عین حال کارایی خوبی هم داره!نقل قول:
چند روز پیش به وب سایت یک شرکت تولید کننده پاور برخورد کردم. یکی از محصولاتش بسیار شبیه به 635US گرین بود!
حتی بسته بندی و کاتالوگ هاشون هم (در مقایسه با 635US) عین هم بودند, تنها تفاوتشون نام محصول (HP-650-G14C)بود!
قضیه چیه؟!!!
ممنونم بابت راهنمایی مشکل هزینه نیست نمیدونم به کیسی به اسم smart بر خوردین قیمتش حدود 5 تومنی فکر کنم باشه یکی از بدترین کیس هاست که من دارم دیشب درش رو باز کردم که فن صدا میکرد یه خورده روغن بزنم وقتی کارم تموم شد و داشتم پیچش رو صفت میکردم دیدم به به یه طرفش رفته داخل واسه همین میخوام یه کیس خوبی بگیرم قیمتم همونطور که گفتن 50 تا 100 حاضرم بدم فقط فردا پیچش رو صفت کردم دولا نشهنقل قول:
سلام دوستان
میدونم این تاپیک مربوط به محصولات گرین هستش ولی چون با این نوع فروم آشنایی ندارم که پیغام خصوصی بدم مشکلم رو همینجا مطرح میکنم (اگه مشکلی بود پاسخ ندید )
جناب مهندس عزیز , پاور من pro-500 Ultra cool Microlab هستش و دو سالی میشه ازش استفاده کردم و تا الان مشکلی نداشته ولی چند وقتی میشه 5 یا 6 ماه شایدم بیشتر که پاور موقعی که سیستم رو روشن میکنم صدا میده ! ولی بعد از مدتی خوب میشه و این آخریا مجبور میشم بهش ضربه بزنم تا صدا نده !
دماش با نرم افزار pc wizard 53 درجه رو نشون میده ! در حالت عادی و تو بازی فکر میکنم به 68 تا 70 هم رسیده !
پاور 3 تا فن داره , دو تا زیر و یکی هم پشتش , اون یکی که پشتش هست احساس میکنم خیلی یواش میچرخه ! با چشم دیدم که ضعیف میچرخه ! البته سیستم که یکم کار میکنه درست میشه ! ( بعد از چند ضربه سرعتش زیاد میشه ! )
هیچ مشکلی ندارم و هیچ اتفاقی تا حالا نیفتاده ولی میخوام پیشگیری کنم D
گارانتی هم نداره میخواستم بدونم شما چی پیشنهاد میکنید ؟ و اینکه اگه پاور مشکل داشته باشه چجوری باید بفهمم
پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون
سلامنقل قول:
سلام دوستان
میدونم این تاپیک مربوط به محصولات گرین هستش ولی چون با این نوع فروم آشنایی ندارم که پیغام خصوصی بدم مشکلم رو همینجا مطرح میکنم (اگه مشکلی بود پاسخ ندید )
جناب مهندس عزیز , پاور من pro-500 Ultra cool Microlab هستش و دو سالی میشه ازش استفاده کردم و تا الان مشکلی نداشته ولی چند وقتی میشه 5 یا 6 ماه شایدم بیشتر که پاور موقعی که سیستم رو روشن میکنم صدا میده ! ولی بعد از مدتی خوب میشه و این آخریا مجبور میشم بهش ضربه بزنم تا صدا نده !
دماش با نرم افزار pc wizard 53 درجه رو نشون میده ! در حالت عادی و تو بازی فکر میکنم به 68 تا 70 هم رسیده !
پاور 3 تا فن داره , دو تا زیر و یکی هم پشتش , اون یکی که پشتش هست احساس میکنم خیلی یواش میچرخه ! با چشم دیدم که ضعیف میچرخه ! البته سیستم که یکم کار میکنه درست میشه ! ( بعد از چند ضربه سرعتش زیاد میشه ! )
هیچ مشکلی ندارم و هیچ اتفاقی تا حالا نیفتاده ولی میخوام پیشگیری کنم D
گارانتی هم نداره میخواستم بدونم شما چی پیشنهاد میکنید ؟ و اینکه اگه پاور مشکل داشته باشه چجوری باید بفهمم
پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون
با اجازه از مهندس عمرانی ،
دوست عزیز ، این صدا مربوط به فن پاور هست . پیشنهاد می کنم بجای ضربه زدن که میتونه باعث لرزش و آسیب رسیدن به هاردتون بشه ، پاور رو از کیس جدا کنید و با بلور بادگیری کنید ، بعد درب روی پاور رو بازکرده و فن اون رو جدا کنید . روی فن یک لیبل هست اون رو برداشته ، یک قطره روغن چرخ توش بریزین و لیبل رو روش بچسبونید . پاور رو بسته ، روی کیس سوار کنید . اگر مشکل صدا پابرجا بود ، فن رو با نمونه ای مشابه تعویض کنید .
ممنونم دوست من , خیلی خلاصه توضیح دادید , یه چند تا سوالم مونده
1. از کجا میشه فهمید که پاور مشکل داره ؟! یعنی چه اتفاقی رخ میده ؟
2. دمای پاور من ر حالت عادی 53 درجه است !!! آیا این عادیه ؟!
3. ممکنه که فن های پاور تخصصی باشه ؟ چون گرافیک من 9600 Gt هست و فنش حالتی مشابه داشت , کلا فنش رو برداشتم یکی دیگه سوار کردم . ( فنش طوری بود که اصلا جایی برای روغن ریختن نداشت , اصلا لیبلی نبود که جداش کنم , تلق بود ! ) .
ممنونم از پاسخگوییتون
خواهش می کنمنقل قول:
1-مشکلات ایجاد شده از پاور یا اشکال در برد پاور یک بحث تخصصی هست اما صدای مربوطه ، خب طبیعیه که از فن ایجاد میشه . بر اثر کارکرد و گردو غبار ، هر فنی به صدا درمیاد و به طبع کندتر هم کار خواهد کرد و شاید هم از حرکت بایسته !
2-بله ، اگر فن پاورتون به خوبی تهویه رو انجام بده ، با این دما مشکلی واسه پاور پیش نمیاد .
3-فن تخصصی که چه عرض کنم ! بسته به برند پاور ، از فن های مرغوب گرفته تا فن های معمولی ( ارزون قیمت ) استفاده میشه . به هر حال نگران نباشید ، اگر فن جای روغن خوری نداشته باشه ، با فنی مشابه قابل تعویضه ،( فقط به اندازش دقت کنید تا کاور رویی پاور به درستی بسته بشه) چون با ولتاژ یکسان کار می کنند.