دوستان نظرتون راجع به گرین اینفینیتی چیه؟
Printable View
دوستان نظرتون راجع به گرین اینفینیتی چیه؟
با عرض سلام خدمت مهندس عمرانی و اساتید محترم.
سیستمی با مشخصات زیر دارم . میخواستم بدانم آیا پاور انتخابی من مناسب سیستم من هست یا در طولانی مدت امکان آسیب رساندن به قطعات وجود دارد . سیستم تقریبا روزانه 16 ساعت کار میکند و حدود 4 ساعت کار گرافیکی انجام میدهد
CPU : AMD phenomii 555
MB : ASUS M4A77TD-Pro
VGA : ATI Radeon HD 5550
RAM : crucial balstix 2*2g 1333
HDD : western digital caviar green 500gb 32mb cache
ODD: Sony sata
3 عدد فن روی کیس و یک نمایشگر وضعیت روی کیس وجود دارد
Power supply : green 535w
سلامنقل قول:
ارسالی توسط radeon_phenomii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاور انتخابی شما از نظر توان خروجی برای این سیستم کاملا کافی است ولی پیشنهاد میکنم به جای این محصول از مدل جدید 530A-EU استفاده بفرمائید
این پاور جدید را با اختلاف قیمت ناچیز نسبت به پاور 535 به دلیل دارا بودن راندمان بالاتر و مدار نوسان گیر ورودی ( active pfc ) انتخاب بهتری برای شما میتواند باشد
البته برای سیستمی که در بالا لیست فرمودید از پاورهای ضعیفتر هم میتوانید استفاده بفرمائید ولی اگر در آینده قصد ارتقا قطعات سیستم وجود دارد به جهت آینده نگری پاور ذکر شده را تهیه فرمائید :give_rose:
باسلام
بنده یک کیس مگنوم 2 دارم
در سایت گرین نوشته شده در قسمت جلویی کیس امکان نصب فن وجود دارد من نگاه هم کردم دیدم منفضه دارد اون قسمت اما چجوری قسمت جلویی کیس باز میشود که بشه پشت اش فن نصب کرد رو هرکاری کردم متوجه نشدم! از دوستان اگر امکان اش هست و کسی در این ضمینه اطلاعی دارد خوشحال میشم در این ضمینه کمک ام کند
باتشکر
با سلام
شما باید پنل جلوی کیس رو باز کنید فن رو وصل کنید بعد پنل رو جا بزنید البته در صورتی که رم ریدر وصل کردید اون رو جدا کنید و ترجیحا سیم های متصل به کلید ها رو هم جدا کنید
برای این کار تنها کافیه که از داخل چک کنید ببینید پنل ایا با پیچ بسته شده یا خیر در صورتی که نشده بود یکم می تونید با فشار پنل رو در بیارید در صورتی هم که می ترسید که پنل رو بشکنید می تونید پین های اون رو از داخل کیس فشار دهید تا از جاشون در بیان
موفق و پیروز باشید
متوجه هستم دوست من اما متاسفانه پنل جلویی پرچ شده!!! چرپ رو که نمیتونم باز اش کنم!! پنل بالایی کیس رو راحت با باز کردن پیچ هاش باز کردن اما پنل جلوی کیس اصلا جای دسترسی ندارد!
سلام
یه سوال دارم
من یه سی پی یو 3.4 فول داشتم که جدیدا یه دوهسته ای e7500 2.9GH cash3 M.Bگرفتم بعد این تغییر سرعت کامپیوتر بصورت محسوس کم شده
من یه پاور گرین GP485A دارم کارت گرافیکم 8800gt512 m.b و 2G.b رم
مادربورد من giga pls3-945 هستش
بنظرتون توان پاورم کمه یا فن سی پی یو عوض کنم(معمولی خودشه)؟
سیستمم روی بازی call of duty Black ops تصویر اهسته میشه
چرا پاور 1000 گلد تو بازار نیست !؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
با سلام خدمت اساتید
دوستان محترم توجه کنند
این سیستم پیشنهادی شده(فقط کیس و قطعاتش) تا سقف بودجه 800 هزار تومن هست و فقط برا بازی هست و به علت اینکه میخاهم این سیستم را در میز ال سی دی بگذارم و وصل بشه به tv.
CPU : AMD PHENOM II X4 955 : 150.000
M.B:Asrock 870 Extreme3=120
RAM:Elixir 4Gb 1600 CL9 (2x2Gb)=52
VGA:Sapphire 6870 1Gb=290
HDD:Samsung F3 1Tb (HD103SJ)=67
DVD RW:Liteon 24X=25
# POWER : GREEN 635B : 100.000
میخواستم بدونم این قطعات مناسب هستند برا کیس های گرین مثل
Cases phoenix
Cases minix
Cases tenuous
Cases tinix
به علت جمعوجور بودن این کیسها این انتخابو کردم حالا موندم میشه یا نه این قطعات رو رو این کیسای جمعوجورو شیک سوار کرد یا نه؟
اگر نمیشه این قطعات رو سوار کرد خواهش میکنم یک سیستم به بنده معرفی کنید که بتوانم در کیسهای جمعوجور مثل tinixنصب کنم تا 800 هزار تومن البته فقط برای بازی میخوام.
خیـــــــــــــــــــــــ ـــلی ممنون از زحماتتون
دوستان من یک کیس infinity به همراه فن buffalo100 گرفتم ولی دمای سی پی یو 2500k در حالت بیکاری سیستم 45 درجه هست (اورکلاک هم نکردم)
به نظرتون این دما واسه این کیس و فن زیاد نیست؟
این کیس ظاهرا چیزی برای جلوگیری از ورود گرد و غبار هم نداره و همچنین امکان نصب فن اضافی
تو رنج قیمت 150 تومن کیس + کولر انتخاب بهتری داشتم؟