پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
خیلی خیلی ممنونم از دوست عزیزم , مهرداد . لطف کردید
واقعا با یه روغن کاری دمای پاور از 53 به 43 کاهش یافت ( من هر سه فنشو روغن کاری کردم )
فقط یه سوال دیگه , تا کی این روغن کاری جواب میده ؟ و آیا این روغن کاری باعث نمیشه گرد و خاک به صورت به هم چسبیده دربیاد و مشکل بزرگ تری ایجاد کنه ؟!
در ضمن فن های پاورمم خیلی الکی بودند ( فن بزرگ پشتش دو سیمه ی عادی بود ((ساخت چین ! )) و 2 تای زیر پاور هم کوچک و دو سیمه ! ) عوضشون کنم با فنه سه سیم ؟
پاسخ : پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
نقل قول:
خیلی خیلی ممنونم از دوست عزیزم , مهرداد . لطف کردید
واقعا با یه روغن کاری دمای پاور از 53 به 43 کاهش یافت ( من هر سه فنشو روغن کاری کردم )
فقط یه سوال دیگه , تا کی این روغن کاری جواب میده ؟ و آیا این روغن کاری باعث نمیشه گرد و خاک به صورت به هم چسبیده دربیاد و مشکل بزرگ تری ایجاد کنه ؟!
در ضمن فن های پاورمم خیلی الکی بودند ( فن بزرگ پشتش دو سیمه ی عادی بود ((ساخت چین ! )) و 2 تای زیر پاور هم کوچک و دو سیمه ! ) عوضشون کنم با فنه سه سیم ؟
خواهش می کنم
متاسفانه اگر روغن رو بیش از حد بریزین ، سر ریز میشه و بعد یه مدت کوتاه کلی گرد و غبار ، یا پرز فرش و ... رو به خودش میگیره . شما مرتب داخل کیستون رو با بلور ، غبار زدایی کنین.
اگر هم گرد و غبار از کار نندازدش ، هر قطعه ایی یک عمر مفید داره که متاسفانه این قطعات نامرغوب چینی هم از همشون بدتره. چاره ای نیست ، اگر مثل قبل شد یا تعویض کنید یا اگر فکر می کنید عمر مفید پاور رو به اتمامه یک پاور جدید تهیه کنید ( پاورهای گرین سه سال گارانتی هم دارن که خیالتون رو راحت می کنن)
شما اگر قصد تعویض فن رو داشتین با نمونه مشابه دوسیم تعویض کنید . سیسم سوم عملاً بدون استفاده میمونه ( تو این مورد ) چون سنسوری براش تعبیه نشده ( که اگر تعبیه میشد فن سه پین براش میزاشتن )
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
سلام
دوستان پاور من خراب شده و تا 3 ماه دیگه گارانتی داره
برای تعمیر باید به کجا مراجعه کنم؟
من در حال حاضر تهران هستم .و می خوام به خود شرکت گرین و بخش پشتیبانیش مراجعه کنم و پاور رو بهشون تحویل بدم.(برای این که کارم زودتر راه بیفته و برم شهرستان)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
ایا اقای عمرانی به اینجا هنوز سر میزنه یا نه ایشون رفتند دیگه
سلام
من به تازگی یه سیستم خریدم با پاور گرین 380 وقتی این سیستم رو اسمبل کردم و روشن کردم یه صدای نویز عجیبی از داخل پاور میاد مثل صدای وز وز . پاور رو عوض کردم و پاور 430 گرین گذاشتم ولی بازم همین صدارو میده . ایا همه گرین ها این مشکل رو دارن ؟
نقل قول:
سلام
من به تازگی یه سیستم خریدم با پاور گرین 380 وقتی این سیستم رو اسمبل کردم و روشن کردم یه صدای نویز عجیبی از داخل پاور میاد مثل صدای وز وز . پاور رو عوض کردم و پاور 430 گرین گذاشتم ولی بازم همین صدارو میده . ایا همه گرین ها این مشکل رو دارن ؟
سلام
سئوالتون مبهم هست
آیا پاور 430 واتی که بعداً ازش استفاده کردین ( از روی یه سیستم دیگه بازش کردین یا آکبند بوده و از قوطیش درآوردین )
اگه از رو سیستم دیگه ای بازش کردین ، روی اون هم همین مشکل رو داشته ؟ اگر نداشته ، مطمئن هستین که مشکل شما پاور هست و صدا مثلاً از فن های سیستم نیست ؟
اگر هر دو پاور هم آکبد بوده باشه ، باز هم نمیشه فاکتور گرفت که :
نقل قول:
آیا همه گرین ها این مشکل رو دارن
چون من یه 330 دارم که 4 سال پیش گرفته بودم ؛ بعد از یک اشکال فرستادم گارانتی و از اون موقع تا حالا بدون هیچ صدای اضافی داره کار میکنه .
نقل قول:
سلام
سئوالتون مبهم هست
آیا پاور 430 واتی که بعداً ازش استفاده کردین ( از روی یه سیستم دیگه بازش کردین یا آکبند بوده و از قوطیش درآوردین )
اگه از رو سیستم دیگه ای بازش کردین ، روی اون هم همین مشکل رو داشته ؟ اگر نداشته ، مطمئن هستین که مشکل شما پاور هست و صدا مثلاً از فن های سیستم نیست ؟
اگر هر دو پاور هم آکبد بوده باشه ، باز هم نمیشه فاکتور گرفت که :
چون من یه 330 دارم که 4 سال پیش گرفته بودم ؛ بعد از یک اشکال فرستادم گارانتی و از اون موقع تا حالا بدون هیچ صدای اضافی داره کار میکنه .
با تشکر از شما دوست عزیز
هر دو پاوری که استفاده کردم آکبند بود . پاور اولی 380 وات گرین بود که فکر کردم خرابه و با یک 430 وات آکبند تعویض کردم و با این پاور جدید هم مشکل ویز ویز هنوز هست و هیچ فرقی نکرده . کارت گرافیک ، رم ها ، کارت وایرلس و قطعه های دیگرو باز کردم ولی این نویز همچنان هست . حتی روی صدا هم تاثیر گذاشته و صدای خروجی هم این ویز ویز رو داره .
صدا فرکانس بالایی داره و خیلی آزار دهندست .
خب از قرار شما تو این مورد بدشانسی آوردین .
اگر قطعه رو پیچ نکریدن ، پیشنهاد می کنم شخصاً برای دفتر گارانتی ببرین تا بعد تست ، تعمیر و یا تعویضش کنن.
با توجه به افزایش قیمت پاورهای گرین، هنوز هم خریدشون توصیه میشه؟
نقل قول:
خب از قرار شما تو این مورد بدشانسی آوردین .
اگر قطعه رو پیچ نکریدن ، پیشنهاد می کنم شخصاً برای دفتر گارانتی ببرین تا بعد تست ، تعمیر و یا تعویضش کنن.
پاور رو بستم به کیس . امروز رفتم و با یک پاور دیگه از همین مارک و همین وات یه خونه ی دیگه تست کردم ولی همچنان صدای نویز هست . به نظرتون همه ی پاور ها مشکل دارن ؟ بالاخره تو 4 تا پاور یکی درست از آب در میاد .