با سلام جناب مهندس عمراني
جناب مهندس در تصوير ارائه شده براي كيسهاي fusion و x3 از كولر پردازنده buffalo استفاده شده آيا اينكار بخاطر طرز قرار گرفتن اين كولر با فن بغل كيس كه حالت عمود دارد تداخل هوايي ايجاد نميكند باتشكر
Printable View
با سلام جناب مهندس عمراني
جناب مهندس در تصوير ارائه شده براي كيسهاي fusion و x3 از كولر پردازنده buffalo استفاده شده آيا اينكار بخاطر طرز قرار گرفتن اين كولر با فن بغل كيس كه حالت عمود دارد تداخل هوايي ايجاد نميكند باتشكر
حالا اين فيون چه حسني داره نسبت به بقيه كيسها ؟ من خودم HAF 922 دارم كيس خوبيه . اول خواستم HAF 932 بگيرم كه كمي گرونتر بود ولي خوب اين هم خوبه فيوژن طرح كدوم شركته ؟ GMC يا LIANLI
بیشترین حسن ظاهرش هست که نسبت به کیس های هم رده با چنین امکاناتی ظاهر زیباتری داره (البته بازم بر می گرده به صلیقه افراد) و قیمت مناسبی با توجه به امکانات و ظاهرش داره. البته میزان استقبال و زود تموم شدن این مدل در بازار نشون دهنده این مسئله هست که طرفدار زیاد داره. در حال حاضر هم که فعلا هیچ جا پیدا نمی شه. اونم برای دومین بار هست که در بازار پیدا نمی شه و هنوزم خبری ازش نیست. البته امیدوارم گیرین قصد نداشته باشه مثل بعضی شرکت ها با همچین سیاست هایی بازارو تشنه نگه داره بعد با قیمت بالاتر به بازار عرضه کنهنقل قول:
از نظر جادار بودن مطمئنا به 922 و 932 نمی رسه
دقیقا مدل GMC H80 هست که در ایران با برند green و مدل fusion داره به فروش می رسه
سلام ، من میخواهم از یک پاور برای منبع تغذیه رو میزی استفاده کنم و تا 50000 تومان میتونم هذینه کنم ، ایا گرین مدلی داره که با این قیمت بشه تهیه کرد ؟
همچنین استفاده از 2 شاخه 12 ولت مجزا به صورت موازی اشکالی نداره ؟
ممنون
سلام دوستان میشه بگید قیمت دقیق کیس magnum2 چنده؟
سلام
می خواستم بپرسم چرا یکی از پین های پاور 435b خالیه و مادربورد من که 20 پین هست و پاور که 24 پین هست چرا جدا نمیشه چون من یه کم با سختی
جا انداختم و همین رو استفاده کنم یا عوضش کنم؟
با تشکر
با سلام
حدود دو هفته پیش طبق معمول به یكی از نمایندگی های گرین برای خرید پاور 430 real مراجعه كردم . قبلا خیلی ازشون خرید كرده بودم ولی نه طوری كه چهره من یادشون باشه . بعد از پرداخت 40 تومان به صندوق ، رفتم كه جنس رو تحویل بگیرم . با كمال تعجب دیدم كه طرف یه پاور بدون جعبه گذاشت جلوم ، یه كابلم ورداشت آورد گذاشت بغلش . گفتم این دیگه چیه ؟ گفتن از این به بعد 430 ها رو اینطوری میدن به بازار !!!!
منم یه نگاه به پاور كردم و كاملا شبیه گرین بود ولی با یه تفاوت ! برچسب انقضای گارانتی روش نداشت . وقتی كه این موضوع رو گفتم چند نفر فروشنده گفتند كه مگه میشه ! تاریخ انقضا داره و پاور رو گرفتند و كمی این ور اون ورش رو دیدن و گفتند ایناهاش . ولی موردی كه به من نشون دادن یه شماره سریال بود كه هیچ نوع شباهتی به تاریخ نداشت . دیگه اونقدر وارد هستیم اینجور حرفا تو كتمون نره و كلی بحث كردم كه شما نمایندگی مستقیم هستید و از این حرفا
خلاصه آخرش به من گفتند كه این پاورها قرار دادی هستش و زمان گارانتیش هم از زمان فاكتوره ! یعنی 180 درجه با صحبت های اولیشون تفاوت داشت
بعد از كمی بحث ، خواستم كه هزینه رو عودت بدن كه با كلی قرقر اینكارو كردن و میگفتن كه ما نمایندگی مستقیم هستیم و داشتم كم كم بدهكار میشدم !
حالا شما میفرمائید كه قضیه این پاورهای به اصطلاح قراردادی و بدون برچسب گارانتی و جعبه چی هست ؟
با تشكر از شما
با سلام
جناب عمراني چند تا سئوال داشتم كه اگر محبت كنيد جواب دهيد ممنون ميشم
تفاوت پاورهاي gp535b با gp535a در چيه ؟
پاورهاي گرين از چه سري به بعد داراي كانكتور 6 پين يا 8 پين جدا براي كارن گرافيك هستند ؟
اين قانون combin چيه كه بر اساس اون ميگن مثلا پاور ..... قلدر به تحمل حداكثر شذت جريان 63 آمپر و.....در فركانس 60 هست
منظور از اين فركانس چيه ؟
بالاترين آمپر براي پاورهاي گرين مربوط به كدوم محصول است و همچنين ساير پاورها
با تشكر
سلام
به سوالهای ما جواب نمیدید؟
در مورد Fusion:
کیس واقعا زیباییه!
من دارمش ازش راضیم. منتها یکم Cable Managementش اذیتتون میکنه.
فاصله درب پشتی با MB tray کمه کابلهای اضافی را نمیشه اون پشت جمع و جور کرد ضمن اینکه مجبور شدم کابل 8 پین ماردبرد را از داخل ببرم و نه از پشت. (با اینکه پاورم 680 وات گرین هست)
کلا محصولات این شرکت تا حالا راضیم کرده. (من از AcBel برگشتی داشتم اما از GREEN نه!)