به نام آنکه جانشیبن همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- طول کابل 8-pin پاور مورد نظر شما، 60 سانتی متر است و این طول کابل ، جزو بلندترین طول کابلها در بین پاورهای هم رده اش به شمار می رود. اما احتمالا کیس شما از سری فول تاور با سبک اسمبل معکوس است که مشروط به رعایت روش تنظیم کابل کشی (عبور کابل از فضای پشت مادربرد) ، نیاز به طول کابل 70 سانتی متری خواهید داشت.
- با توجه به اهمیت دقت در پارامترهای ولتاژ مورد مصرف پردازنده ، بهتر است که کابل مورد نظر را از فضای روی مادربرد عبور دهید و از تبدیل افزاینده طول کابل استفاده نفرمایید. معمولا استفاده از این نوع تبدیل ها ، موجب افت ولتاژ و افزایش نویز نا محسوس در آن شاخه خواهد شد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hostironi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
متاسفانه کیس فیوژن در طی دو هفته اول توزیع ، به دلیل استقبال بازار و برنامه ریزی اشتباه ما در برآورد تعداد سفارش، تمام شد. اما انشاا.. با افزایش حجم سفارش این مدل، طی یک ماه و نیم آینده شاهد حضور پررنگ تر آن در بازار خواهیم بود. از طرفی، ممکن است با بررسی بیشتر در بازار، شاهد موجودی آن در برخی فروشگاه ها باشید. به هر ترتیب بابت این موضوع از شما عذرخواهی می کنم.
با تقدیم احترام

Bookmarks