با سلام
تشکر از جناب مهندس عمرانی عزیز شرکت محترم گرین
جناب مهندس چون خودم به شخصه در هنگام خرید حضور نداشتم که از شما و شرکت گرین بابت تعویض پاور معیوب تشکر کنم اینجا مطرح می کنم
امیدوارم اینگونه مشتری مداری و احترام به مشتری در سایر شرکتهای ایرانی هم جا بیفته
برای شما و شرکت گرین آرزوی موفقیت دارم
با تشکر کیوانلو
آخرین ویرایش توسط K1LOU در تاریخ 25-07-10 انجام شده است
Comodo Internet Security
آقای همرانی پاور 885 من کانکتور 8 پین پردازنده از پایین کیس که محل پاور هست به بالای کیس برای اتصال به مین برد نمیرسه و چند سانتی کابل کوتاه هست. گویا راهش استفاده از تبدیل هایی مثل عکس زیر هست:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالم اینه که این تبدیل ها و کابل ها رو اولن: خود شرکت برای فروش موجود داره؟ دوم اینکه موجب اختلال یا خرابی یا اتصالی نمیشه؟
J.Omrani (28-07-10)
سلام جناب عمرانی
چرا کیس های fusion تو بازار نیست؟
من خودم شهرستان هستم . امروز چند تا از فروشگاه های تهران زنگ زدم یا از این سایت های اینترنتی پرسیدم. چند تا از نمایند های خودتون که داخل سایتم هست زنگ زدم اما هیچ کدوم ندارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان 2 باره می خوام بگیرم پول تو دستم نیست پولم که می یاد تو دستم می خوام بگیرم هیچ جا گیر نمی یاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (28-07-10)
با تشکر فراوان که شما با صبر و حوسله زیاد و به صورت مستقیم با مصرف کننده در ارتباط هستینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب مهندس بنده خودم فروشنده نیستم ،اما با فروشنده های کل شهر در ارتباط هستم و این که وقتی من می شنوم پاور گیرین مشکل داشته منظورشون رو نمی فهمم، و خودشون هم نمی دونن یعنی چی!!! ولی بنده می سپرم که در صورت بروز مشکل این چنینی و اگر مشکلشون همه یه چیز بود با بنده در میون بزارن که بنده به شما اطلاع دهم.
البته بازم تکرار می کنم منظورم پاور نو هستش که دچار مشکل هستن نه پاور کار کرده.
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 25-07-10 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
J.Omrani (28-07-10)
به نام آنکه جانشیبن همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- طول کابل 8-pin پاور مورد نظر شما، 60 سانتی متر است و این طول کابل ، جزو بلندترین طول کابلها در بین پاورهای هم رده اش به شمار می رود. اما احتمالا کیس شما از سری فول تاور با سبک اسمبل معکوس است که مشروط به رعایت روش تنظیم کابل کشی (عبور کابل از فضای پشت مادربرد) ، نیاز به طول کابل 70 سانتی متری خواهید داشت.
- با توجه به اهمیت دقت در پارامترهای ولتاژ مورد مصرف پردازنده ، بهتر است که کابل مورد نظر را از فضای روی مادربرد عبور دهید و از تبدیل افزاینده طول کابل استفاده نفرمایید. معمولا استفاده از این نوع تبدیل ها ، موجب افت ولتاژ و افزایش نویز نا محسوس در آن شاخه خواهد شد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hostironi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
متاسفانه کیس فیوژن در طی دو هفته اول توزیع ، به دلیل استقبال بازار و برنامه ریزی اشتباه ما در برآورد تعداد سفارش، تمام شد. اما انشاا.. با افزایش حجم سفارش این مدل، طی یک ماه و نیم آینده شاهد حضور پررنگ تر آن در بازار خواهیم بود. از طرفی، ممکن است با بررسی بیشتر در بازار، شاهد موجودی آن در برخی فروشگاه ها باشید. به هر ترتیب بابت این موضوع از شما عذرخواهی می کنم.
با تقدیم احترام
hostironi (28-07-10), masoomiyat (28-07-10)
سلام آقا عمرانی
امیدوارم که خوب باشید
یه سوال داشتم
شرکت در نمایشگاه بین المللی کامپیوتر
تاثیری هم در فروش محصولات و جلب مشتری بیشتر داشت ؟؟؟
و یا صرفا شرکت در این نمایشگاه فقط برای نمایش محصولات بود ؟؟
با تشکر
B.m.B.
|
1.5 ماه دیگه می یاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی دیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که خودم شهرستانم هر چیم پرسیدم کسی نداشت. شما اگه سراغ داری شماره تماس بده و این که برای شهرستان ارسال کنه ما بخریم. اگه از دوستان دیگم کسی سراغ داره بگه. یکی هم بیشتر نمی خوام
J.Omrani (03-08-10)
سلام دوست عزیز
امیدوارم خوب باشید
من از کرمانشاه هستم
فکر کنم شرکت ما یکی دو تا موجودی داشته باشه
میپرسم و در اولین فرصت بهت اطلاع میدم
اگرم نبود از بقیه شرکتا میپرسم
امیدوارم بتونم کمکی کنم
B.m.B.
با سلام و شب بخیر خدمت دوستان گرامی
من یه سیستم خریدم یک میلیون و نهصد هزار تومان فقط منتظر کیسم.
من کیس گرین فیوژن می خوام کسی سراغ داره سیستمم رو هواست
من تهران هستم و متأسفانه کمی عجله دارم
گشتم نبود نگرد نیست. تمام نمایندگی های تهران که تو سایت گرین بود + چند تا نماینده های شهرستان زنگ زدم هیچ جایی نداشتن. چند تا بچه ها هم سپردم اگه دیدن خبر بدن اما نیست که نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Karimi.mkt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برو سراغ مارک دیگه. 1.9 پول سیستم دادی به جا این یه کولر مستر هاف 932 بگیر که این حالا حالا ها بیا نیست.
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks