به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
ابتدا از بابت اطلاع رسانی شما سپاسگزارم و امیدوارم که مشکل صدای فن پردازنده شما نیز مرتفع گردیده باشد.
- به صورت کلی و مطابق استاندارد ، دامنه ولتاژهای مثبت خروجی پاور می بایست در محدوده 5% +/- باشند. این موضوع به آن معناست که خروجی 12+ پاور می بایست در محدوده 11.4+ الی 12.6+ و خروجی 5+ پاور می بایست در محدوده 4.75+ الی 5.25+ و خروجی 3.3+ پاور می بایست در محدوده 3.14+ الی 3.46 + باشند. با توجه به محدوده استاندارد مورد اشاره ، نتایج خروجی های پاور شما در محدوده نوسان 1% قرار دارد که جزو محدوده های مناسب خروجی به شمار می روند و جای هیچ نگرانی وجود ندارد. هرچند که بهترین روش تست ولتاژ خروجی پاور ، استفاده از ولت متر می باشد.
- برای پاسخ به سوال شما، بنده یک فیلم کوتاه از میزان نویز صوتی پاور GP535A تهیه نمودم که می توانید آن را از لینک ذیل، دانلود فرمایید:
لینک دانلود فیلم تست صدای پاور GP535A
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
ابتدا از لطف و محبت شما سپاسگزارم.
متاسفانه به دلیل عدم شفافیت مطلب انتقادی خوب شما و همچنین عدم دسترسی به پاور مورد اشاره ، بنده قادر به پاسخگویی مناسب نیستم. از شما تقاضا دارم در صورت امکان ، یک نمونه از پاورهای مورد اشاره را برای بنده (به آدرس: تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215 جدید ، طبقه همکف ، واحد R&D ، عمرانی) و با هزینه شرکت گرین ارسال فرمایید، تا بتوانم ضمن بررسی موضوع فوق، پاسخ کامل را در همین تاپیک باطلاع شما و سایر دوستان عزیز برسانم.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط deremel400 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
ابتدا از لطف شما سپاسگزارم.
اگر اجازه فرمایید، بنده آخرین پاسخی که به سوال شما در قسمت پیام خصوصی داشتم، را در این قسمت قرار دهم:
ولی متاسفانه هیچ پاسخی از طرف شما دریافت ننمودم تا اینکه شما مسئله فوق را مجددا مطرح فرمودید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani
بنده مجددا بابت این مشکل و سوء تفاهم از شما عذرخواهی می کنم و تقاضا دارم به جهت رفع کدورت و حل موضوع ، فردا صبح با شماره 88911378 داخلی 150 تماس حاصل فرمایید تا هماهنگی های لازم را انجام دهیم.
با تقدیم احترام
Bookmarks