من به شخصه هم خودم محصولات گرین را تهیه میکنم هم به بقیه توصیه میکنم چون نسبت به قیمتش خوبه اما مشکلات اخیر من با این محصولات
یک سال پیش یک کیس trioخریدم بعد از نصب سیستم دیدم که ولوم تنظیم صدا کار نمیکنه و مشکل دیگه اینکه صدایی که از جک هدفن دریافت میشه نویز بسیار زیادی داره و اصلا کیفیت نداره کیس را بردم نمایندگی که خریده بودم با کمال خونسردی فروشنده گفت کیس گارانتی نداره من گفتم که جنس از اول خراب بوده که بازم جواب سربالا داد
تو چند صفحه قبل همین تاپیک این مساله را عنوان کردم و شما جناب عمرانی جوابی که از طریق پیغام خصوصی به من دادید این بود که هر وقت اومدی تهران بیا تا برات عوض کنم اما به نظر شما فقط بچه های تهران حق دارند؟من که یکسال هست نیامده ام تهران خوب تکلیف من چی میشه؟من حتی به شما پیشنهاد کردم که شما برای من پانل را ارسال کنید من خودم عوض میکنم اما شما قبول نکردید.
نکته بعد در مورد یک پاور 885وات هست که خریدم و بعد از 6ماه کار کردن صدای فن زیاد شده و لق لق میکنه اما وقتی بردم نمایندگی به من گفتند که صدای فن طبیعی هست (یعنی اینکه این سیستم 6ماه پهلوی گوش من بوده صدای فن پاور را تشخیص نمیدهم اما فروشنده تشخیص میده؟؟؟؟؟؟؟؟)و این مورد را هم تست کردم که صدا از خود پاور باشه که همین طور هم بود
مشکل بعدی این پاور در سیستم تنظیم سرعت فن با دما است که در زمستان در فضای سرد فن این پاور به خاطر پایین امدن دور صدای هوم هوم میده و شبیه گیر کردن فن است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks