J.Omrani (20-02-10)
با سلام میخواهم یک کیس عالی و بی صدا از محصولات گرین بخرم اما بین این چند مدل موندم که کدوم مدل بهترین است
اینفینتی - گالکسی - تونیک 3 - دراگون به نظر شما کدامیک از این کیسها بهترین هست برای خرید چون هر کدام
یک ویژگی دارد و انتخاب را مشکل میکند . متشکرم
J.Omrani (20-02-10)
infinity بهتره!در ضمن اون 3تا کیس بالا بجز dragon قدیمی شدن!!!!!!!!!!
J.Omrani (20-02-10)
|
من به شخصه دراگون را ترجیح میدم چون نگهداری از اون پنل آکریلیک Infinity دردسر خاص خودش راداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gazaleh123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما جریان هوا توی Infinity بهتر از دراگون هستش.
در ضمن اون کیسهای تونیک 3 و گالاکسی درست محصولات قدیمیتر هستند ولی اینکه بگوییم از دور خارج شده اند یک ذره بی انصافیه . و میشه گفت از بیش از 80-90 درصد کیسهایی که الان در بازار به فروش میرسد بهتر هستند.
سلام دوستان
من قصد خرید پاور خوب برای این مشخصات دارم:
q9550 سی پیو
4 گیگ دی دی آر3 ژل
یک گرافیک ati سری 5
4 تا هارد سگیت 500 که رید شدن
یک دی ویدی رایتر سامسونگ
یک تیوی کارت
2 تا خروجی esata
مادر برد گیگا p45t_ud3lr
2 تا فن 12 ولت
از تمام پورت های usb استفاده میشه
یک دونه کولینگ PCCOOLER 1216X
حالا ]چند سوال برام پیش آمده
من الان برای این قطعات از پاور 380 گرین استفاده میکنم.الان برای قطعات ضرر داره؟
بعد از بستن پاور جدید ممکنه برای قطعات مشکل پیش بیاد؟
نیاز هست بایوس رو دوباره آپدیت کنم؟
داخل تنظیمات بایوس یک حات 32بیت و 64بیت داشت برای پاور این برای چی هست؟(به ویندوز ها ازتباط داره؟)
نظر خودم این هست POWER GREEN GP685B
ممنون از توجه شما
آخرین ویرایش توسط esyoo در تاریخ 15-02-10 انجام شده است
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
J.Omrani (20-02-10)
خوب معلومه بار زیادی رو پاورت هست هرچه زودتر عوضش کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدودا سیستم شما 650 وات توان مصرفی داره
بیشترین ضرر متوجه پاور هست بله ممکنه برای قطعات مشکل بیاد
به نظر من هم 685 کافیه
هیچ دلیلی نداره بعد از بستن پاور برای سیستم شما مشکل بیاد از همه مهمتر تازه سیستمت یه نفسی میکشه
آبدیت بایوس لازم نیست
esyoo (15-02-10), J.Omrani (20-02-10), mohammad1985 (16-02-10)
سلام
تفاوت فن mounted با فن optional که در کیس MAGNUME 2 به کار رفته چیست؟
درضمن در این کیس چند عدد فن به کار رفته
آخرین ویرایش توسط omidt در تاریخ 15-02-10 انجام شده است
J.Omrani (20-02-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mounted یعنی فنی که نصب شده و همه کیس ها دارند
optional یعنی اختیاریه جاش هست و میتونی نصب کنی
مگنوم 2 هم دوتا فن 12 سانتی نصب شده داره در پشت و بالا داره
و میتونی بعد از خرید میتونی یه دونه قسمت جلو و 3 تا هم روی درب بغل نصب کنی
آخرین ویرایش توسط am2 در تاریخ 15-02-10 انجام شده است
J.Omrani (20-02-10), mohammad1985 (16-02-10)
قیمتش چنده منظورم از همون 12 سانتی هایی که رو خود کیس هست همون مارک من هدفمم از تعویض کیس تنها بیصدا کار کردن فنهای داخلی نصب شده بر روی کیس هست و کیس الانم مشکلی از لحاظ گرما نداره ولی شب ها موقع دانلود آفلاین خیلی پر سرو صدا هست به طوری که نمیشه خوابید فن های این کیس بی صداست دیگه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط omidt در تاریخ 16-02-10 انجام شده است
J.Omrani (20-02-10)
|
نوع فن ها از نوع سایلنت هست و صدائی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا مگنونم 2 از نظر بنده واقعا عالیه
شما چون مشکل گرما ندارید نیاز به اضافه کردن فن ندارید گرین طبق استاندار های پیش فرض فن های لازم و مورد نیاز را بر روی کیس نصب کرده
قیمت این کیس هم حدود ؟4 هست جای علامت سئوال میتونه اعداد 0-1-2-3 قرار بگیره ولی قیمت رسمی گرین 41 هست
آخرین ویرایش توسط am2 در تاریخ 16-02-10 انجام شده است
با سلام و عض خسته نباشید خدمت مهندس عمرانی. جناب مهندس با عرض معذرت کار شما شده دقیقا مثل بساز بفروشای ساختمان .این درست نیست که با سند سازی در یکسری از سایتهای فارسی و مجلات داخلی سعی در بهتر نشان دان این پاور کند.کیفیت در عمل است نه در تبلیغ .خازن های استفاده شده در پور هایی مثل acbel ژاپنی هستند در حالیکه خازنهای استفاده شده در گرین ب علت تحرین 100% چینی هستند من اینرا به شما قول میدهم بعد یک مدت ازچکار افتاده و بوی بدی از آنها متصاعد میگردد.در ضمن نمونه بارز این پاور های میتوان به 535a اشاره نمود که به قول خودتان خازن تنظیم ولتاژ شکسته شده بود حالا اگر سیستم برق دزدی کرده بود و مادر بورد و cpu سوخته بود حاظر به تعویض سیستم 1/5 میلیونی بنده بودید من که از خرید پاور گرین اصلا راضی نیستم چون 100 تا سیستم اسمبل کردم عین 100 تا هم صدا میداد .الان هم میگم پاور فقط acbel با عرض معذرت گرین کلاهبردار است.
J.Omrani (20-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks