سلام آقای عمرانی
در مورد گارانتی یه سئوال داشتم معمولا چند درصد پاورهائی که گارانتیش تموم شده و خراب میشه قابل درست شدن هستند؟
معمولا در گرین گزینه غیر قابل تعمیر هم وجود داره؟؟
با توجه به اینکه 3 سطح تعمیر برای تعمیرات تعریف شده
تا حالا من 2 مورد بردم که غیر قابل تعمیر بوده امروز هم سومی رو بردم که یه 430 وات بود که متصدی گارانتی که یه آقایه مسنی هست که موهاش ریخته((خیلی خیلی آدم خوبیه)) گفت اگه درست بشه:
من تقریبا تو این 6-7 سالی که برای دوستان آشنایان کسبه و ...... سیستم جمع کردم فقط پاور گرین انداختم
البته تک و توک ردمکس ای سی بل و .... انداختم که یواش یواش دارن بر میگردند الان هم حدود 10-15 تا پاو ر خراب 450 وات (پیک) دارم که جمع شده
اما.....
من دوهفته پیش یه پاور گارانتی دار رو بردم شرکت و لیبل پلمبش رو کندم فقط برای اینکه یه حالی به این دوستان بدم((مدعیان گرین و طرفداران گرین))برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول متصدی همون آقا خوبه گفت گارانتیش باطله و باید 7000 تومن در صورت تعمیر پرداخت کنی گفتم فقط باز کردم که فیوزش رو ببینم که قبول نکرد و پائین برگه نوشت که باید 7000 تومن بدی
خوب منم همین انتظار رو داشتم البته خدائی پاور دست نخورده بود فقط پلمب رو فک کرده بودم
خلاصه روز موعود رسید ما رفتیم و پاور رو بگیریم پاور تعمیر شده بود و باید مبلغ رو میریختم به حساب که یه خانوم چادری اونجا بود و من گفتم خانوم من فقط بخاطر فیوز دست به پلمب زدم در کمال ناباوری حرف من رو قبول کرد و گفت مشکلی نیست و نمیخواد پول بدین
تو اون لحظه یه احساس خاصی به من دست داد فقط بخاط اعتمادی که نسبت به مشتری دارند
امروز میتونم بگم گارانتی گرین هدفی جز خدمت به مشتریان نداره اونم بدون چشم داشت مالی
در اخر میخواستم تشکر کنم از گروهی گارانتی گرین به خصوص اون خواهر محترم در گارانتی گرین
Bookmarks