برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
شاید شما ناراحت بشید که دیگران پاسخ شما رو می دهند. اقای عمرانی فعلا درگیر مسائل بعد از الکامپ هستند پس باید مقداری منتظر باشید تا پاسخ گوی شما باشند
اما در مورد گارانتی اینده سیما باید این موضوع رو بگم که حتی در شرایطی که مورد شما خارج از گارانتی پاور باشه برای شما گارانتی رو انجام می دهند برای بسیاری از دوستانی که من میشناسم این طور بوده حال برای شما هم باید اینطور باشه.
ضمن اینکه شما یک پین باید داشته باشید که بتونه دمای پاور رو نشون بده ! من در تعجب هستم که دمای کجای پاور رو نشون می ده. سلف ها رو یا ورودی یا خروجی ها رو اگه می تونید یک اسکرین تهیه کنید شاید دوستانی که قطعا اطلاعاتی بیشتر از من دارند بتونند کمک کنند.
حتی در بعضی مواقع کمپانی اسوس هم با لحیم سردی ها یا لحیم شکستگی رو به رو میشوند و قطعه ای که روانه بازار می کنند دچار مشکل میشه یا هنگام تخلیه بار احتمال صدمه دیدن هست. پس این دلیل نمیشه یک محصول بد یا خوب باشه معیار خوبی یا بدی یک محصول رو باید در کل و تعداد سالم بودن به خراب بودن در نظر گرفت. مگر اینکه کسی قصد خراب کردن یک محصول باشه.
شما برای راهنمایی های بیشتر سعی کنید یک شات از صفحه ای که می گید دمای پاور رو نشون میده و یک عکس از جایی که می گید ذوب شده قرار بدید دوستانی دیگر از شرکت اینده سیما هم در این فروم عضو هستند و توانایی پاسخ گویی به شما رو دارند
با احترام معین

Bookmarks