به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vscoder برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
به صورت کلی ، کولر Core Contact 120 می بایست به گونه ای نصب گردد که فن آن نزدیک به اسلات رم ها قرار گیرد و موازی با فن پشت کیس باشد. در این حالت می بایست جهت دمش فن کولر به سمت فن پشت کیس درنظر گرفته شود. با این شرایط، ابتدا فن کولر ، هوا را برروی هیت سینک خود می دمد و هوای خارج شده از پشت هیت سینک کولر، توسط فن پشت کیس به فضای بیرون کیس منتقل خواهد شد. ضمن اینکه در صورت نصب این کولر برروی کیس مگنوم، می بایست کانال هوای پردازنده (CPU Air Duct) از روی کاور بغل کیس مگنوم باز شود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maa.1370 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- فعلا برنامه ای برای تغییر قیمت پاورهای گرین نداریم.
- کلیه محصولات گرین ، پس از حدود یک هفته از برگزاری نمایشگاه و در صورت سفارش نمایندگان شهرستان، در شهرستان های مورد نظر موجود خواهد بود.
- در مورد نصب کولر برروی مدل asus p6t deluxe v2 تستی انجام نداده ایم ولی فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشد.
با تقدیم احترام
Bookmarks