سلام من چند سوال داشتم
آیا panel غیر شفاف برای کیس infinity وجود دارد ؟
آیا امکان دسترسی به پشت CPU در این کیس جهت نصب و تعویض CPU Fan وجود دارد ؟ اگر نه آیا امکان آن وجود دارد که این تغییر در منزل به راحتی صورت گیرد؟
با تشکر
سلام من چند سوال داشتم
آیا panel غیر شفاف برای کیس infinity وجود دارد ؟
آیا امکان دسترسی به پشت CPU در این کیس جهت نصب و تعویض CPU Fan وجود دارد ؟ اگر نه آیا امکان آن وجود دارد که این تغییر در منزل به راحتی صورت گیرد؟
با تشکر
J.Omrani (01-11-09)
|
سلام.
کیس من cooler master cm690 هستش.
چند وقت پیش یه پاور green 885 وات خریدم. اما به دلیل این که ابعاد سوراخ های تعبیه شده در کف کیس کوچیکه و قسمت زیادی از فن پاور رو پوشش نمیده (یعنی تقریبا جلوی فن بسته میشه) مجبور شدم پاورو به صورت برعکس ببندم.
حالا میخواستم بدونم که با این کار مشکلی در خنک کنندگی پاور ایجاد نمیشه؟
در این حالت به فن پاور آسیب نمیرسه؟ چون به طور کلی در کیس ها فن ها (چه فن های خود کیس که روی سقف یا کف کیس قرار میگیرند چه فن پاور ) به صورت برعکس این قرار میگیرند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط alireza_asol در تاریخ 10-11-09 انجام شده است
J.Omrani (11-11-09)
راستش پاور من بالای CPU Core I7 اورکلاک شده قرار میگیره ورودی هواشو همون هوای CPU است چون اصلا در کیس Tuniq 3 این امکان که ورودی هوای پاور از محیط باشه وجود نداره . تا حالا هم هیچ اتفاقی برای پاور SilverStone DA850 من نیفتاده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_asol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا این طرح که هوای پاور از خارج کیس تامین بشه جدید و قبل از این اصلا چنین کارایی نداشتیم.
alireza_asol (31-12-09), J.Omrani (11-11-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_asol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛
سلام،
همانطور که مستحضر هستید و به صورت کلی ، جهت فن کلیه پاورهای دارای فن بزرگ (12 الی 14 سانتی متر) به سمت فضای داخلی پاور می باشد.
- پاورهای فن بزرگ در اسکلت کیس هایی که پاور در قسمت بالای آنها نصب می شود، هوای گرم محیط اطراف پردازنده را به سمت داخل پاور هدایت می نمود و با این کار، به خنک سازی محیط اطراف پردازنده هم کمک می نمود. ولی مشکل این روش، گرمای بیشتر پاور به دلیل ورود هوای گرم بود که در دراز مدت بر طول عمر و کارآیی پاور تاثیر منفی می گذاشت.
- پاورهای فن بزرگ در اسکلت کیس هایی که پاور در قسمت پایین آنها نصب می شود، هوای محیط بیرونی کیس (به واسطه شیارهایی که در قسمت کف کیس تعبیه شده است) را به فضای داخلی خود هدایت می کنند (بهتر است که جهت فن پاور به سمت کف کیس باشد) که موجب خنک تر کار کردن پاور می شود. معمولا در اینگونه اسکلت کیس ها، علاوه بر تعبیه شیار در قسمت کف کیس ، می بایست مقدار و طرح این شیارها به گونه ای باشند که قابلیت پشتیبانی از سایزهای مختلف فن در موقعیت های مختلف درنظر گرفته شده برروی پاور را داشته باشند. ولی حتی اگر این شیارها در ابعاد محدودتر (مثلا فقط 12 سانتی متر) باشد نیز بهتر است که جهت فن پاور (حتی با فن 14) به سمت کف کیس باشد. چرا که هوا به عنوان یک سیال، قادر به پیدانمودن مسیر حرکت خود می باشد و جای نگرانی وجود ندارد. در حقیقت حتی با این محدودیت شیار ورودی هوای پاور در کیس خوب شما، عملکرد کولینگ پاور، بسیار بهتر از حالتی است که فن پاور به سمت کارت گرافیک باشد.
alireza_asol (11-11-09), Moein (11-11-09)
با سلام به جناب مهندس عمرانیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواستم نظر شما را بدانم :
علی رغم توصیه شما مبنی بر نصب پاور 885B خودم بصورت فن پاور به سمت کف کیس ' من مجبور شدم کیس را بطور فن بسمت بالا نصب کنم:
در کف کیس من (NZXT-TEMPEST) تنها سکوی کوچکی آنهم برای جلوگیری از چسبیدن پاور به کف کیس قرار داده شده که اگر کیس را به سمت پائین قرار دهیم تنها قسمت کوچکی از محافظ فن روی آن قرار میگیرد و بعلت نبودن فضای کناری برای ورود هوا (مانند تصویر فوق) فضائی کمتر از نیم سانت برای نفس کشیدن پاور آنهم از فضای در حقیقت داخلی کیس باقی میماند که ترجیحا من کیس را بصورت فن رو به بالا قرار دادم مضافا اینکه :
اولا با وجودی که سمت فن روبروی کارت گرافیک است ولی چون جهت فن رو به داخل پاور است بنابراین چندان مشکل ساز نیست .ثانیا اینکه بعلت وجود فن 12 سانتی که روی پنل کناری این کیس قرار گرفته کمک میکند که قسمتی از هوای خنک بیرون بسمت پاور جریان پیدا کند.
آخرین ویرایش توسط Shoja Hosseini در تاریخ 11-11-09 انجام شده است
J.Omrani (11-11-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط شجاع حسینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب آقای حسینی عزیز؛
سلام،
یکی از ویژگی های مثبت در طراحی معکوس فضای داخلی کیس های اینچنینی ، تامین هوای مورد نیاز پاور از فضای بیرون کیس است و تقریبا در تمامی این تیپ اسکلت ها شاهد اینگونه شیارهای تامین هوا در کف کیس هستیم.
اما متاسفانه این مورد خاص شما ، از اشکالات نادر در طراحی کیس خوب شما به شمار می رود ( در بررسی این کیس توسط سایت techgage نیز بدین موضوع اشاره شده است). لذا شما بهترین کار را (مطابق دفترچه راهنمای این کیس) انجام داده اید که فن پاور را به سمت بالا چرخانده اید.
alireza_asol (11-11-09), Shoja Hosseini (11-11-09)
|
مي خواستم بدونم كيس vine1يا vine2 با مادر بورد MSI P55 PRO GD65 مچ هستش و براي lcd جلوش برق رو ار مادر بورد مي گيره و اينكه سيستم تهويش چطوره ؟ براي core i5 و گرافيك 9600 و مادربورد فوق مي خام؟ اگه تو اين قيمتها مدل ديگه اي با كارايي بيشتر هست لطفا" معرفي كنين؟
J.Omrani (12-11-09)
درود
کیس زیبائیه کلا سادگی زیبائی داره
دو سوال
یکی اینکه این کیس مشکلی به وجود نمیاره اگر فن پاور به سمت پائین باشه
بالا سوال دوستمون رو خوندم ولی دقیقا از حرفاتون متوجه نشدم
دوم اینکه تو این کس میشه گرافیک 295 گیگابایت رو نصب کرد یعنی جا میشه؟میتونه مثل ونگارد از عهده تهویش بر بیاد؟
برتریهاش نسبت به ونگارد چیه؟
انشالله کی قیمت ونگارد و چلنجر پائین میاد
اصلا کیسها کاهش قیمت دارن؟
با سپاس بسیار
آخرین ویرایش توسط Vahid_ath در تاریخ 12-11-09 انجام شده است
J.Omrani (14-11-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛
سلام،
- شیارهای تعبیه شده برای ورودی هوای پاور در قسمت پایین اسکلت Magnum2 ، قابلیت پشتیبانی از فن های پاور در سایز 12 و 14 سانتی را دارد.
- اسکلت کیس Magnum2 دارای قابلیت پشتیبانی از کارت گرافیک تا عمق 290 میلی متر می باشد.
- اسکلت مگنوم 2 ، علی رغم ویژگی های خاصی که دارد، توانایی رقابت با کیس های حرفه ای همچون ونگارد، چلنجر ، اینفینیتی و... را ندارد ولی در رده قیمتی 40 الی 60 ، جزو اسکلت های کارآ به شمار می رود.
با تقدیم احترام
Vahid_ath (14-11-09)
بادرود بسیاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و سباس بسیار از پاسختون
من سوالم در مورد اینفینیتی بود
البته اشتباه از من بود که نقل قول نزدم
معذرت میخوام
یک سوال دیگه علاوه بر سوالهای بالام
چرا جدیدا پاورهای1030 و 1230 نایاب شده حداقل تو بارار رضا و ایران نیستش
برنامهcalculator برای موبایل رو تو سایت گرین پیدا نکردم لینک صفحه دانلود دایرکت میشه به صفحه دایرکتوری
اگر امکانش بود تو همینجا برنامرو ضمیمه کنید
بی صبرانه منتظر ألکامپم تا شاهکار جدیدی و ببینم
کدوم سالن و غرفه برای گرین هستش
بازم ممنون
آخرین ویرایش توسط Vahid_ath در تاریخ 14-11-09 انجام شده است
J.Omrani (15-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks