چیپ SB پایین مادربرد است ( تصویر رو ببینید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیر اون دو هیتسنک نقره ای و ابی هم سیستم PWM قرار داره
اگر PWM باشه یکم باید نگران باشید ولی SB زیاد مشکلی نیست ( یک فن بگذارید روش خنک میشه )
یک ایده دارم
یکبار یک فن بگذارید روی SB ببینید دما میاد پایین یا نه
یک بار هم روی سیستم PWM این کار رو انجام بدید
موفق باشید
تستر پاور گرین حدود 30 هزار تومان توی طبقه زیرین پاساژ ایران هم گیر میاد خروجی های پاور رو به اون وصل می کنید و تستر مقدار انها رو نشون میده اگر در حد نرمال بودی که پاور داره درست کار می کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد نمایشگر های پاور کیس تجربه ای ندارم اما قطعا برای همه پاور هاست
در مورد کولر های گرین هم اونم تجربه خاصی خودم ندارم اما دیدم کسایی که راضی بودن ازش .
ببخشید با این که هیچ تجربی نداشتم در مورد هیچ کدوم سئوال ها باز جواب دادم چون دیدم کسی نداده من گفتم یه چی بگم یه چی گفته باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 05-12-09 انجام شده است
J.Omrani (07-12-09)
آقای alli2010 بابا به پیر به پیغمبر اون دمای پاور نیست !!!!!!!! هیچ نرم افزاری قادر به نمایش دمای داخلی پاور نیست ! تازه اونم معلوم نیست کجای پاور !
در ضن من پولم رو به رخ کسی نکشیدم !!! گفتم اگه پاورتون سوخت به جای گارانتی بیار من به قیمت نو ازت میخرم برو هر پاوری که دوست داشتی بخر ! اینم به این دلیل نگفتم که پولم مونده رو دستم نمی تونم چه طوری خرج کنم ! در ضمن پولم رو هم از توی جوب آب پیدا نکردم ! از روی اطمینان به گرین این حرف رو زدم و پای حرفم هم هستم .
در مورد اینکه اون دمای چیه یه عکس بزارید وقت زیادی نمیگیره با حجم کم بزارید ولی مطمعن باشید دای پاور نیست ممکنه پل جنوبی باشه که اونم احتمالش کمه !
شما گفتی نمی دونی اون دمای چیه و گفتی شاید پاور باشه ما گفتیم پاور نیست پس در مورد پاور دیگه بحثی وجود نداره در ضمن کسی نه صحبت از توهین کرد نه بدی و خوبی پاور ممکن بود مثلا شما پاور سیلور استون هم داشتی بازم در این مورد اشتباه میکردی .
و در آخر ما برای حل مشکل شما اینجا هستیم ! خیالتون راحت باشه .
DX400
سلام.در مورد اینکه گفتین فن رو بزار روی این رو اون اینو بگم که :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در کیس رو باز گذاشتم و در اتاق رو باز کردم.باد سرد سری میخورد به کیس به ظوری که دمای سی پی یو از 43 شد 34.ولی اون دما فقط یک درجه کم شد یعنی 77.
اینقدر هوا سرد بود که ... پس فکر نکم یا شیوه فن بشه چیزی فهمید.
من فردا سیستم رو روشن میکنم و اون قسمت هارو لمس میکنم.شاید به نتیجه ای رسیدم.
ولی من از یک چیز متعجبم.شما اگه اون نرم فزار رو دانلود میکردید شاید از روی اون میتونیستید بفهمید که دمای کجا رو نشون میده.قرار نبود که برای شما هم 78 بزنه که.
هنوز یک نفر پیدا نشده که بتونه دقیق بگه اون دمای چی هست.
J.Omrani (07-12-09)
عکس ها رو ببینید .شاید بهتر متوجه بشید :
J.Omrani (07-12-09)
شما آخرین نسخه HWMonitor رو دانلود کنید و اینجا تصویر قرار بدید
دانلود آخرین نسخه
برای شما احتمال زیاد نسخه قبلی و قدیمی هست
این تصویر سیستم من در نسخه ی قدیمی
این هم نسخه جدید
شما هم در صورت امکان یک اسکرین شات از نسخه آخر بگیرید
موفق باشید
J.Omrani (07-12-09), mohammad1985 (05-12-09)
|
عکس از آخرین نسخه هست.4 تا عکس گذاشتم دیگه توی عکس دنبال چی هستین؟
من قسمت هایی که گتین لمس کردم.گرما از قسمتی هست که روکش آبی رنگ داره و نوشته گیگابایت.
این قسمت گرماش قابل لمس بود ولی اون قسمت ها به زور گرما حس میشد.
حالا چه مشکلی داره؟
من فکر میکنم از ذات اینطوری هستند.چون من که قطعات رو نو خریدم.
آیا در تنظیمات باوس چیزی هست که به این قسمت ربط داشته باشه؟
منتظرم.
J.Omrani (07-12-09)
نسخه شما رو هم دانلود کردم.فرقی نداره با اون نسخه خودم.برای شما دو تا دما در اون قسمت میزنه ولی برای من 3 تا.
عکسی که گذاشتم از آخرین نسخه هست پس.
J.Omrani (07-12-09)
این رو هم یادتون باشه که سی پی یو مادربورد من جدید هستند و به همین خاطر احتمالا برای اون دما ها عبارت TMPIN رو میزنن.
برای شما دو تا دما میزنه ولی برای من 3 تا.
J.Omrani (07-12-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
(ابتدا از بابت تاخیر در پاسخگویی به دلیل درگیری های کاری ، از همه دوستان عزیز عذرخواهی می کنم و از دوستان خوبم که در صدد پاسخگویی برآمدند، تشکر ویژه...)
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- کیس های ونگارد و چلنجر، کیس های Gaming هستند و عموما در اینگونه کیس ها بیش از یک ODD نسب نمی شود. در صورت نصب ODD به تعداد بالا برروی این کیس ها، عملا کارآیی کولینگ آنها را مختل نموده ایم. بهتر است برای نصب ODD (مثلا 6 عدد) از کیس Powerful و یا کیس های مخصوص doplicator استفاده فرمایید.
- با توجه به تجربه شخصی، کولینگ کیس ونگارد، بسیار بهتر از گالاکسی است. البته قیمت این دو نیز حدودا 85 هزار تومان تفاوت دارد.
- انشاا.. این سری کیس های مد نظر شما نیز عرضه خواهند شد. فعلا در دست بررسی می باشند.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3dsat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- اسکلت این کیس همانند اسکلت کیس مگنوم و برای مصارف عمومی با توجه به قیمت آن، بسیار مناسب است.
- پیشنهاد بنده استفاده از کیس جدید مگنوم 2 با قیمتی در حدود 41 است. (اسکلت جدیدتر، امکانات بیشتر) حتی پیشنهاد می کنم (به دلیل کولینگ خوب برای فضای پردازنده در این کیس) کولر هم برروی آن نصب ننمایید و ابتدا با فن استوک تست نمایید.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maa.1370 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
احتمالا توان مصرفی اولیه سیستم شما، خارج از دامنه Low Load پاور شما بوده است. یعنی هر پاوری برای رسیدن به شرایط ولتاژ خروجی صحیح ، نیاز به یک حداقل اعمال بار توسط سخت افزار دارد و احتمالا سیستم شما نمی توانسته این حداقل بار را برروی پاور اعمال نماید. (البته این یک حدس است و می بایست سیستم شما را از نزدیک بررسی نمود) ولی خوشحالم که مشکل شما حل شده است. ضمنا همکار بنده (جناب آقای شیرخان) در نمایشگاه شیراز حضور دارند و می توانید ضمن بازدید از نمایشگاه کامپیوتر شیراز، با ایشان نیز یک گفتگوی فنی داشته باشید. غرفه گرین متعلق به شما و سایر دوستان شیرازی عزیز خواهد بود...
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- لطفا اطلاعات کامل در مورد تستر گرین را در این لینک مشاهده فرمایید. قیمت این تستر در حدود 27.000 تومان است. ممکن است در حال حاضر در بازار یافت شود ولی فعلا در انبار شرکت موجودی نداریم تا انشاا.. یک ماه آینده که بار جدید آن برسد. ضمنا این تستر با تمامی پاورها و کانکتورها سازگاری دارد.
- خنک کننده جدید گرین با نام جهانی Core contact freezer 120 است که توسط کمپانی Sunbeam طراحی و تولید شده است. جهت بررسی بیشتر و رویت لینک بررسی های آن ، لطفا از سایت Sunbeam بازدید فرمایید. قیمت مصرف کننده این کولر در ایران 39.000 تومان است و انشاا.. از شنبه آینده توزیع خواهد شد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
این کاهش دور فن پشت کیس ، احتمالا مربوط به فن دوربالایی است که برروی کولر خود نصب نموده اید. نگران نباشید.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
به صورت کلی اعداد و ارقام ارائه شده در مورد ولتاژ خروجی پاور ، دمای پاور یا عملکرد فن پاور ، توسط نرم افزارهای مختلف و یا بایوس مادربرد ، ملاک مناسبی برای سنجش عملکرد پاور نمی باشد. چرا که معمولا شاهد خطا های فاحشی در تشخیص شرایط کلی پاور توسط اینگونه نرم افزارها هستیم. دلایل اصلی این مسئله:
- ولتاژ های ارائه شده توسط نرم افزار و یا بایوس، مربوط به خروجی اصلی پاور نیستند و معمولا از سر رگولاتورها و یا ... خوانده می شوند که با آپدیت نرم افزار و یا بایوس ، شاهد تغییراتی به نسبت نتایج قبلی هستیم (گاهی شاهد تفاوتهای فاحشی حتی در دامنه 5 تا 10 ولت خطا نسبت به خروجی حقیقی پاور هستیم!). بهترین روش (ولی با احتیاط کامل) برای تست خروجی های پاور، استفاده از ولت مترهای متداول است.
- هیچگاه شاهد ارتباطی (مانند خروجی سیم یک سنسور دما) بین پاور و مادربرد نیستیم. پس هیچ نرم افزاری نمی تواند دمای صحیحی از شرایط داخلی پاور ارائه نماید.
- معمولا هیچ ارتباطی بین فن پاور با مادربرد وجود ندارد (غیر از پاورهایی که دارای یک کانکتور 3 پین مخصوص نمایش دور فن پاور هستند مانند GP480A, GP530AB, GP1035B, GP1235B) و تا زمانی که این ارتباط بین فن پاور (دو سیم خروجی پاور با کانکتور سه پین) و مادربرد (سوکت سه سیم با علامت PWR Fan برروی مادربرد) برقرار نشود، هیچ کنترلی برای نمایش میزان دور فن پاور در نرم افزار یا بایوس وجود ندارد.
موضوع مورد اشاره شما مربوط به چسب های رزین مانند است که برای مهار لرزش ترانس استفاده می گردد و جای نگرانی وجود ندارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا اینقدر زود عصبانی نشوید. ما همه دوست یکدیگر هستیم و اگر اینجا هستیم فقط به خاطر کمک به یکدیگر است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
quote=alli2010;174246]آقای عمرانی در مورد دمای استاندارد تعریف شده برای قطع جریان برق هم توضیح بدید[/quote]
برای تست دمای پاور، لطفا یک دما سنج پزشکی (که در منزل اغلب ما وجود دارد) استفاده فرمایید و با آن دمای هوای خروجی پاورتان را تست فرمایید تا مطمئن گردید. اگر مشکلی بود و گارانتی گرین برای شما سخت بود، دستور فرمایید تا یک عدد پاور برایتان ارسال نمایم.
دمای استاندارد محیط داخلی این پاور (Operation Temperature ) در محدوده 5 الی 50 درجه سانتی گراد است و دمای مقاومتی قطعات داخلی آن در محدوده -40 الی +70 درجه سانتی گراد است.
لطفا از این لینک بازدید نمایید و به سوال و جواب های مطرح شده در شماره های 10 و 13 توجه فرمایید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تقدیم احترام
ALIRE7A (07-12-09), alireza_asol (07-12-09), D J V A H I D (07-12-09), Game (07-12-09), Labyrinth (08-12-09), maa.1370 (07-12-09), mamehdi (08-12-09), masoomiyat (13-12-09), Moein (07-12-09), mohammad1985 (08-12-09)
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks