این مورد چند سال پیش برای من پیش اومده ! یه هارد 60 مکستور داشتم ! پدرشو در آورد این موضوع ولی اخ نگفت !!! بارها حین کار برق هارد قطع میشد و سیستم هنگ میکرد منم اون زمان فکر می کردم اشکال از هارده ! و همونطوری هارد رو از داخل محفظه میکشیدم بیرون و تکونهای شدیدی !!! بهش میدادم درست میشد ! و سیستم راه میفتاد ! ( از هنگ خارج میشد ! ) البته از اطلاعاتم بک آپ داشتم و چون میگفتم این هارد که خرابه هر زمانی که خراب شد و دیگه کار نکرد یکی دیگه میگرم چون فکر میکردم هارد مشکل داره هیچ اهمیتی برام نداشت !!! ولی در عین ناباوری این هارد حتی یک بیت بد سکتور هم نگرفت و حتی زمانی که به دلیل تکون خوردن کیس از محفظه اش روی مادربرد افتاده بود و باعث سوختن پاور شده بود ( اتصال کوتاه بدنش با مادر برد ) بازم سالم بود ! پاور طوری سوخته بود که بعضی از سیمهاییش که به مادر برد وصل میشه کاملا سیاه شده بود ! و سوکت برق ماردبرد هم سیاه شده بود ولی هیچ قطعه ای نسوخت به جز پاور ! و اون هارد خدابیامرز تا مدتها روی سیستم جدید هم کار کرد تا خودم کشتمش !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی از مشکلاتی که به ظاهر خیلی عجیب هستن از اشکالی ساده شکل میگیرن ! اونقدر ساده که باور کردنش سخته !

Bookmarks