Rohham (06-10-08)
کاربر شهرسختافزار
گزینه Modem Ring On در Setup غیر فعال کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (06-10-08)
کاربر شهرسختافزار
من یه مادربورد P5Q گرفتم هفته ی پیش که الآن تو گارانتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مجبور شدم قدیمیمو که گیگاست فعلاً بذارم تا ببینم می یاد P5Qگمگشته ی من یا نه.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل مین قبلیم که الآن نصب:8i915pl-g
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت برم اینو از کجا درآوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بهقیافش میاد کار راه انداز باشه...من الآن برم اینو دست کاریش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم در بایوس به نام Wakeup on PCI باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (06-10-08), Overclocker (06-10-08), Rohham (06-10-08)
کاربر شهرسختافزار
رفتما...این گزینه نبود اون جا...در مورد پاور داشت همچین چیزی اما مودم رو نداشت که اونم دیز ایبل کردم تاثیر نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تو power managment ببین گزینه Event Wake up داری؟
اگه آره غیر فعالش کن
downloadsoft (06-10-08), Overclocker (06-10-08), Rohham (06-10-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا رفتم درستش کردم...یه گزینه ای بود به اسم:
PME Wakeup
این رو که غیر فعال کردم درست شد...
Armin-N (06-10-08)
کاربر شهرسختافزار
خوب خدا رو شکر
Rohham (06-10-08)
|
|
ویندوزت مدیا سنتره ؟؟؟
اگه از این ویندوز های دستکاری شده ایرانیه معمولا" وقتی تلفن زنگ بخوره تو سیستم نشون میده
و یا شاید شما سیستمت رو از بایوس طوری تنظیم کردی که با فشار دادن یکی از دکمه های کیبرد روشن بشه
و موقه زنگ تلفن سیستم روشن میشه
راستی تنظیمات بایوس رو هم حتما" چک کن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks