وقتی تلفنمون زنگ می خوره کامپیوترم روشن می شه...چه کنم؟؟؟
همین دیگه...
!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
وقتی تلفنمون زنگ می خوره کامپیوترم روشن می شه...چه کنم؟؟؟
همین دیگه...
!
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی آسون با خونسردی کامل وقتی سیستم را خاموش کردی کابل برق را از پریز جدا کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیمات در داخل بایوس داره Alarm یه چیزی تو این مایه ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (06-10-08)
کاربر شهرسختافزار
باید مودم رو جدا کنم از پریز...اما راه دیگه نداره؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تنظیمات رو اگه دقیق می دونی بگی ممنون می شم...
من میگم مشکل از پاور من به یک مشکل مشابه برخورده بودم که طرف چراغ رو روشن میکرد سیستم روشن میشد که ایراد از پاور بود حتما مودم شما هم نویزی در پاور ایجاد میکنه که اینطور میشه.
تشکر شما موجب دلگرمی ما میشود.
Rohham (06-10-08)
کاربر شهرسختافزار
پاورم 250 گرین بود الآن یه 535 بستم بازم ان جوری می شه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط downloadsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مودم تو عوض کن خوب شاید مودمت اتصالی داره چون بلاخره یک نویزی ایجاد میشه که باعث روشن شدن کیس میشه.یا از یک پیچ عایق دار استفاده کن.
آخرین ویرایش توسط downloadsoft در تاریخ 06-10-08 انجام شده است
تشکر شما موجب دلگرمی ما میشود.
Rohham (06-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من چی گفتم ؟
مادربردت چیه ؟تنظیمات در داخل بایوس داره Alarm یه چیزی تو این مایه ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
اصلا نیاز به عوض کردن مودم نیست.یه تنظیمات توی بایوس داره که درست میشه. حالا شما مادربردت چیه ؟ شاید کاری ازمون بر اومد
Rohham (06-10-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید جان میشه بگی من چی گفتم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حواست کجاست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
من حرف شما رو تائید کردم . چیز خاصی نگفتم.این پاسخ دوست عزیزمون downloadsoft و rohham66 بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (06-10-08), Overclocker (06-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks