پاسخ: بهترین مودم ADSL ؟!
من مودم alfex رو از بازار تهیه کردم واقعا عالیه . تازه دو سال هم گارانتی تعویض داره. و این نشون میده که پشتیبانیش قوی هست .
شرکت ارایه دهنده خدمات adsl اجبارا یه مودم به ما انداخت!!! و چون تنها سرویس منطقه ما بود مجبور شدیم این مودم بی کیفیت سیمفونی رو بخریم. حالا انداختمش یه گوشه ای که چشمم بهش نیفته چون پدرم رو در آورده بود. الان از مودمم واقعا راضیم به نظر من هر کس میخواد مودم بخره فقط باید آلفکس بگیره .
نقل قول:
شما چه برندی می خواهید
D-Link , LinkSys , Planet , SMC , Datasheen , TP Link , Hawaii و ...
تو مشهد همه چی پیدا می شه فقط 5 تا 15 تومن از تهران گرون تره مگر اینکه از نمایندگی اش بگیری
حدود 50 تومن این مودم های وایرلس چینی که فقط یک پورت ETHERNET دارن می تونی بگیری
تو مشهد شرکت توس آشنا مودمهای alfex رو به مشتریهاش میده. چه عجب یه شرکت رو هم پیدا کردیم که بجز سود به فکر رفاه حال یوزرهاشم هست
من ALFEX مدل combo رو پییشنهاد میدم .قابلیت استفاده همزمان از دو پورت رو داره. کانفیگش راحته. و دو سال هم گارانتی تعویض داره. این نشون میده کاملا معتبر و قوی پشتیبانی میشه. اینم سایتشه..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میتونی تموم اطلاعات مودم رو اونجا ببینی. من که واقعا راضی هستم. قبلش DLINK داشتم ...پدرم رو در آورده بود ...بعد سیمفونی خریدم که یه مودم چیپ و آشغال بود. اما یکی از دوستانم آلفکس رو پیشنهاد کرد. خیلی عالیه.تو بازار ایران میتونی تهیه کنی.جالب ابنکه تو سایتش تموم درایور ها برای دانلود هست. و اگه سی دی درایور رو گم کنی خیلی راحت و ساده میتونی از طریق سایت که امکانات فارسی هم داره اون رو دانلود کنی.
درود :
به نظر من هم مودم LINK SYS هم بد نيست .
سلام و عرض ادب ؛
دوستان نظرشون رو در مورد مودم tp link 8817 بیان کنند ما در اسلامشهر هستیم و Isp ما این مدل را برای وصل و کانفیگ معرفی می کند .
سوال بعدی این است که آیا از مودم adsl هم می توان به جهت فکس استفاده کرد یا خیر !؟
با تشکر:11():
نقل قول:
سلام و عرض ادب ؛
دوستان نظرشون رو در مورد مودم tp link 8817 بیان کنند ما در اسلامشهر هستیم و Isp ما این مدل را برای وصل و کانفیگ معرفی می کند .
سوال بعدی این است که آیا از مودم adsl هم می توان به جهت فکس استفاده کرد یا خیر !؟
با تشکر:11():
مودم چندان جالبی نیست!!!پیشنهاد میکنم 8811 رو بگیری.:yes:
سلام دوستان من تقریبا بیشتر پست ها رو خوندم
لطفا بگید که مدل LINSYS WAG54G2 کی خریده و استفده کرده چطور مودمی هست شنیدم برد وایرلس زیادی نداره آیا درست شنیدم
مودم های ALFEX شیراز هم گیر میاد ؟ کجا؟
من WAG 54 G2 یه مدت تست کردم راضی بودم ازش حتی قبلش مودم asus 602 داشتم
سرعتم با linksyse خیلی هم بیشتره.
در مورده بردش تست نکردم ! میخوام سری 160N رو بخرم با macbook pro
نقل قول:
مودم های ALFEX شیراز هم گیر میاد ؟ کجا؟
آره ... pc center طبقه چهارم نمایندگی رسمیش اونجاست ... :yes: