از این قبیل مسائل در مورد تمامی مارکها و مدلها توی ایران وجود داره. از ماوس و کیبورد بگیر برو تا ته هر چی که دلت میخواد! و متاسفانه نمیدونم کی میخواد حل بشه این مشکل!
Printable View
از این قبیل مسائل در مورد تمامی مارکها و مدلها توی ایران وجود داره. از ماوس و کیبورد بگیر برو تا ته هر چی که دلت میخواد! و متاسفانه نمیدونم کی میخواد حل بشه این مشکل!
حق باشماست دقیقا جیفورس!نقل قول:
تازه برای مادربرد ها هم از همین لغت استفاده می کنند
با سلام دوستان خسته نباشيد
من تمام پستهاي اين تاپيك رو خوندم و بسيار استفاده كردم اما ميخواستم درخواست كنم اگه امكانش هست دوستان عزيز اين تاپيك رو بصورت نظر سنجي فعال كنند تا بيشتر يوزرها (كه معمولا از ADSL استفاده مي كنند ) به راحتي نظر خودشون رو بفرمايند تا مطلب جمع و جور بشه و در ضمن از لحاظ آماري مطلب قابل استناد و معتبري ميشه البته اين امر با پاسخ صادقانه دوستان عزيز و همكاري مديران عزيز اين تالار ممكن هست!؟
باتشكر
مودم ها بسته به کار هر User هر کدوم قابلیت هایی دارند.نقل قول:
با سلام دوستان خسته نباشيد
من تمام پستهاي اين تاپيك رو خوندم و بسيار استفاده كردم اما ميخواستم درخواست كنم اگه امكانش هست دوستان عزيز اين تاپيك رو بصورت نظر سنجي فعال كنند تا بيشتر يوزرها (كه معمولا از ADSL استفاده مي كنند ) به راحتي نظر خودشون رو بفرمايند تا مطلب جمع و جور بشه و در ضمن از لحاظ آماري مطلب قابل استناد و معتبري ميشه البته اين امر با پاسخ صادقانه دوستان عزيز و همكاري مديران عزيز اين تالار ممكن هست!؟
باتشكر
مثلا یکی که به پورت Lan بیشتری نیاز داره می ره Asus Am604 زو می خره و هر کی هم به یه مودم ارزون و خوب نیاز داره یکی از محصولات Tp-Link رو می خره.
در کل علایق هر کس به نوع استفاده از مودمش هم بستگی داره و استناد از روی نظرسنجی کار درستی نیست!!(ولی برای کسب اطلاع بد نیست یه نظر سنجی وجود داشته باشه)
خودت میخوای مودم بخری؟؟
سلام
من می خوام از شاتل ای دی اس ال بگیرم
شنیدم ای دی اس ال 2 میده
لطفا یه مودم تا 50 تومن بهم معرفی کنید .
نیازی به وایرلس و شبکه کردن ندارم
البته این قابلیت ها رو اگه داشت که چه بهتر
سرعت برام از همه چیز مهم تره
یا asus یا d-link بگیر من خودم d-link دارم خیلی ازش راضیم .
به نظر من زیاد تو سرعت فرق ندارند اگه 50 میخواید هزینه کنید یکم روش بزارید وایر لس بخرید ممکنه الان نیازتون نباشه اما فردا.......
سلام ! با اجازه اساتید !
بنظر من این مودم ها در رنج قیمت خود شون ، عالی هستند !
LINKSYS ADSL2+ AM300
ای دی اس ال 2 پلاس
دارای 4 پورت شبکه
سرعت انتقال : Mbps 24
ADSL2/2+ / 1x USB Port
قیمت 40 تومن
----------------------------
Linksys WAG54-G2
ای دی اس ال 2 پلاس
دارای 4 پورت شبکه
سرعت انتقال : Mbps 54
ADSL2/2+M/Wireless
قیمت 85 تومن
-----------------------------------
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون از راهنمایی هاتون
بین برندهای معروف مثل asus یا dlink کمترین قیمت مودم وایرلس دار چقدره ؟
فرامرز جاننقل قول:
این مودم ها چه برتری بر برندهای ایسوز یا د لینک دارند ؟