من یه مدل adsl wirles پرسیدم گفت 39 تومان !
Printable View
من یه مدل adsl wirles پرسیدم گفت 39 تومان !
ASUS 602 ورژن بالاتره.
Linksys
از نظر من فقط asus am602 بهترینه
چند ساله دارم صداشم در نیامده
سلام دوستان .. مدم adsl با مارک ethernet ججوری هست و جه قیمتیه. ممنون
بهترین مودم برای استفاده از اینترنت پرسرعت یرند alfex هست. چون کاملا با سیستمهای مخابراتی ایران هماهنگهنقل قول:
آلفکس مدل کمبو
ALFEX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مدل مودمهاش توی این سایت هست
بهترین مودم ALFEX هست ... چون کاملا با سیستم ایران سازگاره
ALFEX MODEL : COMBO که دارای دو پورت USB & LAN هست و بصورت همزمان میشه از دو سیستم استفاده کرد............. اینم آدرس سایتشه : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آلفکس....................................
من مدمم D-link هستش ، سرعت اینترنتم اصلا خوب نیست ! گاهی وقتها هی مثل ایرانسل که شبکه هست ولی انتن نمیده میشه !
میخوام از اینترت adsl کامپیوترم با گوشیم به وسیله وایرلس استفاده کنم ، باید مدمم رو عوض کنم یه وایرلس دار بگیرم ؟ راه دیگه ای نیست ؟
قیمت ها چطوریه ؟
شما میتونید یه دونه وایرلس دیوایس بگیرید و از اون استفاده کنید و نیازی به تعویض مودم نیست
برای گوشی موبایل هم میتونید استفاده کنید. قیمت USB 28 تومن و PCI 35 تومن با همون برند D-LINK .
شما چه برندی می خواهیدنقل قول:
D-Link , LinkSys , Planet , SMC , Datasheen , TP Link , Hawaii و ...
تو مشهد همه چی پیدا می شه فقط 5 تا 15 تومن از تهران گرون تره مگر اینکه از نمایندگی اش بگیری
حدود 50 تومن این مودم های وایرلس چینی که فقط یک پورت ETHERNET دارن می تونی بگیری
کار من شبکه ست. به نظر من بهترین مودم های موجود در بازار فعلی ایران. سیسکو و آلفکس هستند. alfex مزایای زیادی داره . یکیش اینه که config راحتی داره. و روی مدل کمبو میتونیم بر خلاف بیلیون به صورت همزمان از هر دو پورت استفاده کنیم . lan&usb در صورتیکه خیلی از مودمها این ویژگی رو ندارن. به نظر من
tplin & d link اصلا بدرد نمیخورن .
داداش اون احتمالا مفت گرونهنقل قول: