درحال حاضر فکر میکنم d-link ارزون تر باشه.نقل قول:
Printable View
درحال حاضر فکر میکنم d-link ارزون تر باشه.نقل قول:
دلیل خاصی ندارم اما از روی تجربه شخصی می گم بهتره سراغ D-link نرید مودم asus بد نیست و برند linksys هم که یکی از معتبر ترین برند ها در باره تجهزات اینترنت و شبکه هستش حتمی مودمی تهیه کنید که پورت لن داشته باشه دردسرش از usb خیلی کمتره البته 95 % مودم ها هر دو پورت را دارند اصلا فاکتور سرعت رو در نظر نگیرید که به هیچ عنوان مزیت حساب نمیشه تو بهترین حالت شما سرویس 1mb ا ستفاده می کنید که هر مودمی سرعت 10 ها برار بیشتر از این رو ساپورت می کنه از اونجایی هم که می گید نیاز به شبکه این چیز ها ندارید فقط برند و قیمت رو مد نظر قرار بدید.
سلام ! راستش من اطلاعات حرفه ای و دقیقی در مورد مودم ها ندارم ولی به اینکه این دو در رنج قیمتی شون بهترین هستند ، ایمان دارم ! شما میتونید از اساتید کمک بگیرید یا در سایر فروم ها ، اعم از فارسی و انگلیسی ، تحقیق کنید ! شرمندم دوست من ! :give_rose:
میشه برای این حرفتون دلیل بیارید .نقل قول:
در ضمن d-link جز بهترین بزرگترین تولید کنندگان وسایل شبکه هست.
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اصلا این دو برند رو با linksys مقایسه نکن کلا محصولات cisco که مودماش همون linksys هست در بحث شبکه و اینترنت حرف اول رو میزنه تو دنیا
اگر کیفیت مرغوب آن باشد D-Link یک غول است برندهای ضعیفی مثل ASUS که از سبزی خوردکن تا مودم ADSL می زنند باید برن سرکوچه دست فروشینقل قول:
من قبلا خیلی خوب تحقیق کرده بودم و در آخر به این دو مدل از برند linksys رسیدم :
WRT310N قیمت: بالای 100 هزار تومان
WAG54G2 قیمت: کمتر از 100 هزار تومان
هر دو وایرلس!
از همه ممنون
فک کنم چون تو مشهدم مجبور باشم بین ایسوز و دلینک یکی رو انتخاب کنم
اینجا هر قطعه ای پیدا نمیشه
شما حساب کنید بزرگترین مجتمع رایانه توی مشهد مجتمع تکه که چند طبقه اس
همین دو هفته پیش واسه خرید سیستم جدید رفتم اونجا
واسه مادربرد هر مغازه ای می رفتم دو مدل از مادربردهای گیگابایت رو تو ویترینش می دیدم !!!!
حالا حرف من اینه تا 50 تومن می تونم مودم وایرلس دار یا شبکه دار ( یا هردوش ) از این دو برند بخرم ؟
از برند d-link فکر کنم بتونید با این قیمت غیر از وایرلس خریداری کنید چون قیمت وایرلس یکم بیشتر از قیمت پیشنهادی شماست.