بله مشکلی نیست . رم خوبی هم انتخاب کردید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله مشکلی نیست . رم خوبی هم انتخاب کردید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR-R (04-06-15)
کاربر شهرسختافزار
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط من اصلا اهل گیم نیستم و سوالم این بود که آیا این افزایش فرکانس تاثیری در بازدهی کلی سیستم داره یا به صور کلی خیر
به فرض چقدر اختلاف هست بین باس 2400 با باس 1600 از همین برند ؟؟
10 درصد حدودا تو بعضی از اپلیکیشن ها بهتر خواهد شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR-R (04-06-15), PC-ADVISOR (04-06-15)
اگر فرضا با افزایش فرکانس رم که حدودا 270 تا 280 براتون آب میخوره 10 درصد افزایش کارایی داشته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید با اضافه کردن ssd به افزایش کارایی بسیار چشمگیر تری دستیابی پیدا کنید با همان مقدار بودجه.
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کاملا حرفتون متین و اتفاقا در صدد خرید یک SSD خوش قیمت هم هستم در قدم بعدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PC-ADVISOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتها اولویت سیستم من به گونه ای هست که احساس میکنم به حافظه بیشتر نیاز داره
الان من دارم از گرافیک آنبرد خود مین برد استفاده میکنم که از رم من داره میگیره
و اینکه رم سیستم من 4 گیگ هست که حدود 3.5 برام میمونه!
و اینکه به فرض بنده سه چهار تا برنامه باز میکنم Ram Used به شدت بالا میره و حدود 80-90 درصد میشه و سیستم کلا هنگ میکنه
یه چیز دیگه هم اینکه حالمو گرفته Rating ویندوز به رمم هست که عدد 5.9 رو میده..یعنی برابر با هارد دیسک !!
اگر صد خرید SSD هم دارید . تعویض رم هم کمک میکنه . فقط به دلیل ضعف هایی که در کنترلر مموری 1155 دیدم . بهتر 2133 بگیرید و حتما لیست QVL مادربردتون رو برای انتخاب بهتر مطالعه کنید و بایوستون هم بروز کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/...719.1432652765
PC-ADVISOR (04-06-15)
چه ضعف هایی مشاهده کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلات در ست شدن دقیق سرعت مموری و یکسری مشکلات دیگه . کمی تخقیق بفرمائید متوجه میشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PC-ADVISOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PC-ADVISOR (05-06-15)
کاربر شهرسختافزار
بله من دیدم و اتفاقا مدلی که معرفی کردم با مشخصات تایمینگ و فرکانس در لیست ساپورت وجود دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط دیدم توو یکی از انجمن ها دقیقا طرف مادربرد مدل بنده رو داشت و رم باس 2400 گرفته بودن و میگفتن سازگاری نداره!! حالا از مارک و باقی چیزها اطلاعی ندارم
الان باتوجه به صفحه ساپورت رو آیا بازهم خرید اون مدل رم ، ریسک هست ؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر ریسک نیست ولی قبل از نصب رمهای جدید بایوس برد رو اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR-R (04-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks