کابل رو عوض کنید . دوباره تست بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhossein5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکلی نداره؟اخه تعدادش خیلی زیاده.افزایش پیدا نمیکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.
کابل رو عوض کنید . دوباره تست بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhossein5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (14-11-14)
کابل رو عوض کردم تستم گرفتم دوباره همینه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 14-11-14 انجام شده است
پورت ساتایی که این هارد به مادربرد وصل هست رو با یک پورت دیگه عوض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhossein5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (24-11-14)
تو کامپیوتر دیگه هم تست گرفته بودم همین بود.باید این ارور ازبین بره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید زیاد سوال می پرسم.
- - - Updated - - -
تو کامپیوتر دیگه هم تست گرفته بودم همین بود.باید این ارور ازبین بره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید زیاد سوال می پرسم.
|
در کل این ایراد زیاد جدی نیست . جای نگرانی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhossein5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirhossein5 (14-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
راستی با چه برنامه ای میتونم سه تا پارتیشنو یکی کنم؟
با برنامه acronis disc director میتونید سه پارتشین رو ترکیب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhossein5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirhossein5 (14-11-14), mehrdad_ab (15-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
سلام.دوستان من هردم اینترناله و روش دیتا داره حالا که با کابل اکسترنالش کردم میگه فرمت کن.چیکار کنم؟دیتاش رو میخام.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 24-11-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks