lojic-model:500v-f8برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونه از برق پاور باشه؟؟؟؟؟؟؟/
پاور سیستمتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lojic-model:500v-f8برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونه از برق پاور باشه؟؟؟؟؟؟؟/
|
بله با این پاور بالای 70 درصد از پاور هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sempron (26-10-14)
یه پاور دستمه ماله کسیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این مشخصات
tsco-
pentium4
atx600
تست کنم با این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین ویرایش توسط sempron در تاریخ 26-10-14 انجام شده است
این هم همونه این پاورها فایده ندارند . فقط با این پاورها سلامت قطعاتون رو به خطر میندازیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sempron (26-10-14)
حالا اومدی رفتم پاور خریدم اگه مشکل از پاور نبود باید چیکار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سوال شما رو خیلی ها در جواب میگند . خرید پاوری که استاندارد باشه یک اپشن و یک انتخاب نیست . بلکه از نکات اولیه یک سیستم برای سلامت و صحت کار کرد هست . هارد شما ایرادی نداره ولی با این پاور هم قطعاتون آسیب میبینند . باز این انتخاب خودتون هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور خوب پولشم خوبه
پیشنهاد شما چه پاوری هست
رم:2گیگ باس 800
گرافیک:1گیگ 128 بیت-220
سی پی یو:amd اتلون 4000
مین برد:m2n e-sli-asus
هارد:سیگیت 500گیگ
2تا دی وی دی رایتر هم دام
حالا فعلا اون پاور را انداختم روی سیستم تا فعلا 1 ساعتی کار کرده مشکلی دیده نشده
یه سوال دیگه دارم مربوط به این تاپیک نیست بپرسم؟؟؟؟
|
بله در عوضش ضامن سلامتی سیستمتون هست . شما 330 گرین هم براتون کافیه . البته 380 گرین بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بفرمائید
sempron (26-10-14)
باتری بایوس من مشکل داره???????
موقع روشن کردن باید f1بزنم
یه ارور هم میده
cmos checksum error-defaults loaded
باتری بابوس را هم عوض کردم تاثیری نداشت
تنظیمات صحفه ستاپ را ریست کردم جواب نداد
همیشه ساعت رایانه از تنظیم می افته
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks