mehrdad_ab (26-10-14), sempron (26-10-14)
باطری دقیقا مثل خودش گرفتید یا متفرقه انداختید . باطری ها باید CR2032 باشندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (26-10-14), sempron (26-10-14)
2تاشون همینه cr 2032برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم چن ماه خواب بود
کلی بلا سرش اومده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یکبار بایوس رو اپدیت کن . احتمال زیاد مشکل رو حل کن . البته اول پاور رو هر چه سریع تر تعویض کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sempron (26-10-14)
رفیق سیستم با این پاور تسکو هنوز هنگ نکرده2 ساعت شده داره کار میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با پاور قبلی نیم ساعت 1بار هنگ میکرده و هاردم صدای خرخر میداد
چن ماه پیش با اخرین ورژن بایوس -بایوس را اپدیت کردم حالا باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
|
من نظرم رو درباره پاور گفتم . حالا دیگه خودتون میدونید تسکو یا پرفکت یا لوجیک همه این پاورها برای سیستم ها ایجاد مشکل میکنند . درباره اون هم باید بررسی بشه . اگه با باطری حل نشه . بهتره دنبالش نرید چون باید برد بررسی بشه چرا ارتباط باطری و cmos قطع میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sempron (26-10-14)
جا باتری بایوس را تمیز کردم با الکل درست شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل ممنون رفیق
موفق باشی
سلام دوستان یه سوال دارم جواب بدید ممنون میشم.
ایا این اخطار اینتر فیس تو هارد اخطار خطرناکیه .اینم تصویرش.47000تا ارور داره.برای چیه؟
http://forum.persiantools.com/attach...29-png.705014/
عکس قابل مشاهده نیست .در اپلود سنتر شهر سخت افزار اپلود کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhossein5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بفرما
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل ساتا رو عوض کنید . کابل متصل نباید به هیچ عنوان خم شده باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhossein5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks