عزیز
سایز پارتیشن نامناسبه
پیشنهادم برای 1 ترا به ترتیب از درایوc
96گیگ
الباقی هم 4 پارتیشن200گیگی
اینو با توجه به اروری ک داده بود گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز
سایز پارتیشن نامناسبه
پیشنهادم برای 1 ترا به ترتیب از درایوc
96گیگ
الباقی هم 4 پارتیشن200گیگی
اینو با توجه به اروری ک داده بود گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lophalab (16-12-14)
|
سلام
بازم مزاحم همیشگی :D
فکر کنم این هارد 500 قدیمی من یک کمی به مشکل بر خورده بدسکتور گرفته چیکارش کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار low level format کنید دوباره شات بگیرید . وضعیت خوبی ندارد . تعداد بدسکتورها بسیار زیادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lophalab (26-12-14)
salam khaste nabashid
cjhand rozi midshe hdd wd balack caviar 1tra kharidam nemidonam chera in hdd inghadr seda dare
لطفا فارسی تایپ کنید . بله وسترن بک صداش از هاردهای دیگه بیشتر هست ولی به همان اندازه بازدهی بهتری دارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 11859917 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
چند روزیه یه هارد وسترن دیجیتال بلک سری wdc wd1002faex-00y9ao0 خریدم
موقع خواندن اطلاعات صدای زیادی میده نمیدونم مشکل از کجاست چرا این هارد صدا داره
|
پس راه حلی نداره پس این هارد صدا داره
یک شات از وضعیت هارد با برنامه hd senitel بگیرید . پاور سیستمتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 11859917 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green gp480a -eu
شات با hd senitel بگیرید از قسمت overviewبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 11859917 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks