هاردت گارانتی کجاست ؟ تاریخ ساختش روچک کن بهم بگو .
lophalab (13-12-14), مهدی بهادرفر (14-12-14)
کاربر شهرسختافزار
با نرم افزار خاصی یا با خود ویندوز این کار رو انجام بدم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جامپر نداشت
- - - Updated - - -
تاریخ ساختشو از کجا باید نگاه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط میدونم گارانتیش تا 18.10.2016 هست
گارانتیش از سازگار
از دیفرگمنت ویندوز میتونید استفاده کنید.من از Smart Defragاستفاده میکنم اونم بدنیست.برنامه های دیگه ای هم برای این کار هست میتونید دانلود کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lophalab (14-12-14)
manufacture date رو روی هارد میزنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lophalab (14-12-14), مهدی بهادرفر (14-12-14)
کاربر شهرسختافزار
روش اینو نوشته بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Data 14 oct 2014
مشکلی داره یا نه؟
این لیبل خود هارد هست . یا برچسب گارانتی سازگاره .اگر جلوی DATE اینو زده باشه . پس هاردتون ریفرش نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lophalab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lophalab (14-12-14), مهدی بهادرفر (14-12-14)
کاربر شهرسختافزار
دوست گرامی نگفتین منظورتون از ریفرش چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه طوری باید ریفرش کنم؟
ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاردیسک ریفرش خوبه یا بده؟؟
رو هارد من برچسب الاتصال داره نوشته ابوظبی
وسترن750بلو ولی نمیدونم چرا کش16مگ دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lophalab (16-12-14)
ریفربیش خوب هست . همه جای دنیا ارزونتر از قطعات نو میفروشند .ولی اینجا مشتری خبر نداره جنس ریفربیش میخره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed 111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
designme (16-12-14), hamed 111 (16-12-14), lophalab (16-12-14), مهدی بهادرفر (16-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks