اقا من یه دو سه تا فلش با مشکل Write Protected دارم..
سرچزدم تاپیکای زیادی درموردش اومد ولی راه قطعی نداشت و بیشترشو نتونستم امتحان کنم..
میخاستم بدونم ایا راه حل صددرصدی واسه این مشکل وجود داره؟!
کاربر شهرسختافزار
اقا من یه دو سه تا فلش با مشکل Write Protected دارم..
سرچزدم تاپیکای زیادی درموردش اومد ولی راه قطعی نداشت و بیشترشو نتونستم امتحان کنم..
میخاستم بدونم ایا راه حل صددرصدی واسه این مشکل وجود داره؟!
|
|
با برنامه chip genius 4 مثل این دوستمون شات بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir9671 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16), khordad1 (01-05-19)
کاربر شهرسختافزار
بفرمایید،این اولیش:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Capture.PNG
که اون لینک اخرشم باز کردم اما یه سایت به زبان کاملا چینی بود که چیزی نفهمیدم ازش.
اینم دومیش:
Capture3.PNG
این یکی لینکی نداد.
درضمن ابزار کامل فلش هم دارم اگه به درد میخوره:
kCapture.jpg
لینک اولی
FC MpTool v03.05.04 / FlashBoot.ru -
دومی مشکل کنترلر داره و کنترلر درست شناسایی نمیشه .
Aaron Swartz (25-03-16), Amir9671 (26-02-16)
کاربر شهرسختافزار
اقا سلام
منم ی فلش 16 گیگ دارم که هر کاری میکنم فرمت نمیشه اگرم میشه بازم فایلاش سرجاش میمونه
جون مادرتون به دادم برسید اعصابمو خورد کرده شدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط your-roz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با نرم افزار HDD Low Level Format فرمت کردی؟
Aaron Swartz (25-03-16), khordad1 (01-05-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با هرنرم افزاری که فکروش بکنید فرمت کردم جواب نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (21-03-16)
Aaron Swartz (25-03-16), SajjadKhati (19-03-16)
کاربر شهرسختافزار
SM3257ENLTبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
403 Forbiddenبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط your-roz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16), SajjadKhati (05-04-16)
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks