پورت usb 2.0 سیستم میزنی یا usb 3.0نقل قول:
Printable View
پورت usb 2.0 سیستم میزنی یا usb 3.0نقل قول:
به usb 3.0.البته به usb2.0 هم امتحان کردم اونم نشناختش.فلشم خودش usb 3.0 هستش.جالب اینجاست که سیستم فلشهای دیگه چه ورژن 2 و چه ورژن3 رو راحت میشناسه
الان یک لحظه که زدمش به یو اس بی2 شروع کرد درایو رو آپدیت کردن و صدای اتصال هم اومد اما خیلی سریع صدای قطع اتصال اومد و آپدیت هم قطع شد.تو دیسک منیجمنت هم نیست
اگر فلشهای دیگه روی این سیستم کار میکنند. مورد عجیبیه :1. (27):نقل قول:
فلشهای دیگه رو تا میزنم در یک هزارم ثانیه بازشون میکنه.همونطور که گفتم وقتی به یو اس بی2 میزنمش صدای وصل شدن و بعدش بلافاصله صدای قطع شدن فلش میاد اما به پورت یو اس بی3 که میزنم همین صدا هم نمیاد.در هر صورت بیشتر از این مزاحمتون نمیشم.شرمنده که ایتقدر زحمتتون دادم.اگر راه حلی پیدا شد ممنون میشم که بازم مطلعم کنید:11():
یکبار با کابل افزایش usb نیم متری به پورت پشت کیس وصل کنید . نتیجه رو بگید .نقل قول:
اگر سیدی لایو لینوکس داری با اون بالا بیائید ببینید توی لینوکس این فلش رو باز میکنه یا نه .
با کابل افزایش usb به پشت کیس متصلش کردم اما باز هم شناخته نشدنقل قول:
خیلی عجیبه الان که دوباره زدمش به کابل افزایش طول شناختش.اما تا در آوردمش و دوباره زدم دیگه نمیشناسش .الان بعد از چندبار زدن به سر کابل پیام usb not recogenizd داد
باز الان واسه بار دهم که زدم سر کابل به درستی شناختش.نمی دونم دردش چیه؟
اینم یک شات از همین لحظه که فعلا سیستم با کابل افزایش usb شناختش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب دیگه الان هر وقت میزنم سرکابل افزایش طول سیستم میشناسش اما به خود پورتها که میزنم نمیشناسش.حتی پورتهای پشت کیس!!!!!!!!!!!!!!
با همون کابل همین فلش رو استفاده کنید .نقل قول:
با سلام یه فلش 8 گیگ هست که فرمت نمیشه توی Device managr شناخته میشه ولی نه باز میشه نه فرمت
راهنمایی میکنید راهی برای درست کردنش هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
پایین شاتیکه گرفتید نوشته tools on web کلیک کنید و برنامش رو دانلود و اجرا کنید .نقل قول: